ATLAS MADEN ÇENGELKÖYSPOR TRANSFER ATAĞINDA...

ATLAS MADEN ÇENGELKÖYSPOR TRANSFER ATAĞINDA...

Tarih 22 Ocak 2021, 13:56 YazdırBu haberi yazdır

3.Lig de mücadele eden gözümüzün bebeği Atlas Maden Çengelköyspor biten ilk devrenin ardından transferler yapmaya başladı.

ATLAS MADEN ÇENGELKÖYSPOR TRANSFER ATAĞINDA...


3.Lig de mücadele eden gözümüzün bebeği Atlas Maden Çengelköyspor biten ilk devrenin ardından transferler yapmaya başladı.


İlk devre iki oyuncumuzun şanssız bir şekilde sakatlanması ve sezonu kapatması takımda zaaf yaratmış ve arka arkaya puanlar kaybetmesine neden olmuştu. Bunu fark eden teknik kadromuz ve yönetimimiz gerekli mevkilere gerekli önlemler almak amacıyla transfer döneminde yeni oyuncularımızla sözleşmeler imzalamaya başladı.


Hepsine başarılar ve sağlıklı bir sezon diliyoruz. Sezon sonunda en azından 3.ligde kalıp üst sıralamalarda bir yer bulmasını diliyoruz.

 

 

HOŞGELDİN TUNAHAN DİKİŞCİ...

 

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren takımımız, son olarak 3.Lig ekiplerinden Halide Edip Adıvar Spor forması giyen başarılı kaleci Tunahan DİKİŞCİ ile anlaşma sağladı.

Yeni transferimiz Tunahan DİKİŞCİ’ye ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

 

 

ÇENGELKÖY SPOR’A HOŞGELDİN SERHAT KESKİNSOY...

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren takımımız, son olarak 3.Lig ekiplerinden Erbaa Spor forması giyen başarılı savunma oyuncusu Serhat Keskinsoy ile anlaşma sağladı.

Yeni transferimiz Serhat Keskinsoy’a ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz. Ailemize hoş geldin Serhat.

 

RIDVAN ÇELİK İLE ANLAŞMA SAĞLANDI...

Kulübümüz, son olarak 3.Lig ekiplerinde Erbaa Spor’da forma giyen tecrübeli futbolcu Rıdvan Çelik ile anlaşma imzalamıştır.

Çengelköy’ümüze hoş geldin Rıdvan Çelik...

 

SAFA ÇAĞLAR ÇENGELKÖY SPOR’DA...

Kulübümüz, son olarak 3.Lig ekiplerinde Antalya Kemer Spor’da forma giyen orta saha oyuncusu Safa Çağlar ile anlaşma imzalamıştır.

Çengelköy’ümüze hoş geldin Safa ÇAĞLAR...


HOŞGELDİN TEVFİK ŞANVER...

 

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren takımımız, son olarak 3.Lig ekiplerinden Payas Spor forması giyen tecrübeli futbolcu Tevfik ŞANVER ile anlaşma sağladı.

Yeni transferimiz Tevfik ŞANVER’e ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

 

HOŞGELDİN BERKAY POLAT...

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren takımımız, son olarak 3.Lig ekiplerinden Kozan Spor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Berkay POLAT ile anlaşma sağladı.

Yeni transferimiz Berkay POLAT’a ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

 

İSMAİL BAYDİL ÇENGELKÖY SPOR’DA...

Kulübümüz, son olarak 3.Lig ekiplerinde Kozan Spor’da forma giyen tecrübeli kenar oyuncusu İsmail BAYDİL ile anlaşma imzalamıştır.

 

GÖKHAN SÜRÜCÜ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI...

Kulübümüz, son olarak 2.Lig ekiplerinde Kahramanmaraş Spor’da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Gökhan SÜRÜCÜ ile anlaşma imzalamıştır.


Çengelköyümüze hoş geldin Gökhan SÜRÜCÜ..


www.cengelkoygazetesi.com

 


www.cengelkoygazetesi.com

 

Bu haber 452 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER