
HİLMİ BAŞKAN’DAN ÇENGELKÖYSPOR’A TAM DESTEK...
Çengelköyspor Başkanı İsmet Özay ve eski yeni yöneticiler 3.lige çıkılmasının ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e 12.Ağustos günü bir ziyaret gerçekleştirdiler.
HİLMİ BAŞKAN’DAN ÇENGELKÖYSPOR’A TAM DESTEK...
Çengelköyspor Başkanı İsmet Özay ve eski yeni yöneticiler 3.lige çıkılmasının ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e 12.Ağustos günü bir ziyaret gerçekleştirdiler.
24.yıllık 3. lig hasretinin bitmesinden sonra sevinci gözden kaçmayan İsmet Başkanımız eski başkanımız Mehmet Cevahir Türk ve eski yönetici arkadaşlar bu sevinci Hilmi Türkmen ile de paylaştılar.
Yönetici ve Kuleli mahalle muhtarı Kenan Birinci nin girişimi ile gerçekleşen buluşma Üsküdar Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşti. Önce Başkanın Başdanışmanı Esat Kalay in misafiri olundu ardından görüşme gerçekleşti.
Başkan Hilmi Türkmen tüm katılımcıları 3. Lige çıkılmasından dolayı kutladı, “İsmet Başkan senin emeğin bu işte çok büyük bu işi ölümüne sahiplendin hakkın olduğu konuyu kulüp adına sonuna kadar savundun seni gerçekten tebrik ederim” dedi.
Başkan İsmet Özay son gelinen nokta hakkında şunları söyledi “birinci ile üç puan farkımız olmasına ve kalan dört maç olmasına rağmen hakkımız yenmedi ve 3. Lige çıktık bu konuda sizin TBMM Başkanı sayın Şentop un da katkıları oldu Cumhurbaşkanımız dile getirdiğimiz konuya duyarsız kalmadı ve durumu tescilleyerek 3. Lige çıkmamızın kapısını açtı. Hepsine teşekkür ederiz.
Bu sene hocamız ile yola devam edemeyeceğiz ancak 11 oyuncumuz ile sözleşmemizi uzattık seneye beraberiz. Kadromuz 25-26 oyuncudan oluşacak 5-6 oyuncumuz şehir dışından olabilir bunları yatıracak yere tüm kadro çift antrenman yapacağı için topluca yemek yiyecekleri bir yere ve maçlarımızı antrenmanlarımızı yapacağımız bir stada ihtiyacımız olacak Belediyemizin ve şahsınızın bu konuda elinizden geleni yapacağınıza inanıyoruz. “ dedi.
Başkan Türkmen “ Beylerbeyi stadını yenileme işlerini bitirdik sadece yer kaplamasının değişimi kaldı onu da yakın bir zamanda bitireceğiz. Üsküdar ı üst liglerde temsil eden sadece Çengelköyspor kaldı, size yürekten başarılar diliyorum. Ne gerekirse yine söylüyorum yapacağız. “
Başka detayların da görüşülmesi ile topluca fotoğraf çekildi ve Çengelköyspor a başarılar dilendi.
KURTULUŞUMUZ YENİLENEBİLİR ENERJİDE

Yenilenebilir enerjide tarihi zirve: Güneş ve rüzgar yükselişte
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak’tan Yerli ve Milli Tiyatro Vurgusu

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerli ve milli tiyatronun önemine dikkat çekti.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYON

Son 3 sezondur semtimizin parlayan yıldızı olan, semtimiz halkının kurduğu Küçüksu Rasathane Spor Kulübü çok büyük bir başarıya daha imza atarak İstanbul Süper Amatör ligine yükseldi.
DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ÇÖP ATMAYALIM

Bölgemizde 30 dan fazla site var bunların en büyüğü benim de yaşadığım ATA 2 sitesi sitemizde yaşam başladığından beri çöp konteynerleri var.
AK PARTİ ÜSKÜDAR STK LARLA İFTAR BULUŞMASI YAPILDI

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geniş katılımlı iftar programı, ilçedeki siyasi parti temsilcilerini, STK’ları ve kanaat önderlerini aynı sofrada buluşturdu.
Ülker Sports Arena’da Hazırlanan Gıda Paketleri Ramazanda Binlerce Aileye Ulaşacak

İstanbul’da Ülker Sports Arena’da gönüllüler ve bağışçılar ile hazırlanan koliler, yüzlerce lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların evlerine kadar ulaştırılıyor.
İYİ PARTİ ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI STK LAR İLE YAPILDI

İYİ Parti Üsküdar ilçe Başkanlığı 4 Mart akşamı iftar sofrasında Üsküdar STK buluşmasını yaptı.
ATA 2 SİTESİNDE CADDELER YENİLENİYOR

Yaklaşık 25 sene önce yapılan parke taş kaplamalı yolların yenilenmesi işi ATA 2 sitesi yönetimi tarafından karar altına alındı ve uygulama başlatıldı.
SAADET PARTİSİ Üsküdar adalet sofrası buluşması gerçekleşti

Saadet Partisi Üsküdar İlçe başkanı Hüseyin Çakmak Ramazan’ın getirdiği rahmet, merhamet ve birlik ruhu sadece bu aya mahsus kalmasın; toplumumuzun her alanına yayılsın. dedi
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN ANNELER VE BEBEKLER İÇİN ANNE-BEBEK TAKSİ HİZMETİ

Üsküdar Belediyesi, anne adayları ve yeni doğum yapan annelerin sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi amacıyla Anne-Bebek Taksi hizmetini başlattı.




