BAHÇELİEVLER MAHALLESİ HALK TOPLANTISI YAPILDI

BAHÇELİEVLER MAHALLESİ HALK TOPLANTISI YAPILDI

Tarih 15 Şubat 2020, 12:26 YazdırBu haberi yazdır

2020 Şubat dönemi Mahalle Halk Toplantısı Bahçelievler Mahallesinde Bülent Akarcalı Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

BAHÇELİEVLER MAHALLESİ HALK TOPLANTISI YAPILDI

 

2020 Şubat dönemi Mahalle Halk Toplantısı Bahçelievler Mahallesinde Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa DEMİRYÜREK'in başkanlığında, ilgili daire müdürleri, mahalle muhtarımız Zekiye Hoca, Üsküdar YEDAM birimi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, okul müdürleri, rehber öğretmenleri  mahalle sakinlerinin  katılımlarıyla Bülent Akarcalı Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.


 

Okul müdürü Hilmi Özan ve okul öğretmenleri konukları karşıladılar ve salona aldılar, okul aile birliği üyeleri de katılımcılarla ilgilendiler. Üsküdar’ toplum destekli polislik memurları konuklara broşürler verdiler.

Üsküdar Yedam sorumlusu Ömer Faruk Bozdağ bağımlılık ve bağımlılıkla mücadele konusunda İstanbul ve Üsküdar da yapılanları anlattı. Türkiye genelinde 36 ilde 40 merkezimiz var hedef her ilde en az bir tane açıp halkın hizmetine sokma hedefimiz var.


Yeşilay ise 1920 kuruldu alkol ve madde kullanımı ile mücadele etmeye 100 yıldır devem ediyor. Tedavilerimizin başarılı olması için aile desteği olması şart. İstanbul genelinde Üsküdar dahil beş ilçede hizmetimiz var. Çalışmalarımız tıbbi,ruhsal, ve sosyal olmak üzere sürmektedir.


Üsküdar Toplum destekli polislik şubeden memur dolandırıcılık ve suç önleme hakkında bilgiler verdi.  Özellikle Üsküdar da liselerde pek çok toplantılar yaptık Bülent Akarcalı Lisesinde de bu programlarımızı yaptık öğrenci arkadaşlarımıza uyuşturucu ile mücadele konusunda  gereken bilgiler verdik.


Ardından toplantıya katılanlar kurum temsilcilerine sorular sordular.

 

Sefa demiryürek - bülent akarcalı lisesi -yedam üsküdar -YEDAM üsküdar -yeşilay 



 Çengelköy Gazetesi facebook  sayfasına eklenin 

Bu haber 7793 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER