DENİZ TÜZÜN 3. ŞİİR KİTABI İLE OKURLA BULUŞTU

DENİZ TÜZÜN 3. ŞİİR KİTABI İLE OKURLA BULUŞTU

Tarih 29 Ocak 2020, 12:18 YazdırBu haberi yazdır

Deniz Tüzün 25 Ocak 2020 Cumartesi günü Cumba Sanat Kafe'de yapılan üçüncü şiir kitabı Devrim, Kalem, Park'ın imza gününde ziyaretçilerine gün boyu yeni şiir kitabını imzaladı.

DENİZ TÜZÜN 3. ŞİİR KİTABI İLE OKURLA BULUŞTU


Deniz Tüzün  25 Ocak 2020 Cumartesi günü Cumba Sanat Kafe'de yapılan üçüncü şiir kitabı Devrim, Kalem, Park'ın imza gününde ziyaretçilerine gün boyu yeni şiir kitabını imzaladı.


Cumba nın Kaptanı ve şair oyun yazarı Deniz Tüzün gazetemize yaptığı açıklamada “Öncelikle davetime icabet eden, laf ile değil yürekle dost, arkadaş olduğunu her güzel ya da kötü günde olduğu gibi bugün de ortaya koyan, soğuğa, üzücü haberlere karşın yanımda olma zamanını ayırma sevgisini gösteren; dostlarıma, Cumba gönüllülerine, Cumba Yönetim üyelerine, atölyeden öğrencilerime, komşularıma, edebiyat camiasındaki arkadaşlara, mahalle muhtarlığımıza, gelemeyeceğini mazeretiyle belirtme nezaketini gösteren insanlara, çok teşekkür ederim.” Dedi.


Katılanlar Deniz Tüzün’ün şiirlerini okudular Deniz de kendi şiirlerinden okudu yayın ve dağıtım dünyasının zorluklarına rağmen yazanlara okuyanlara selam olsun. 


İmza gününe Üsküdar belediyesi Meclis üyesi ve Eğitim Komisyonu Başkanı Esat kalay ve pek çok şair yazar ve edebiyat sever de katıldı.

Bu haber 10736 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER