
SEZON SONU İNDİRİMLER SOPHİA ÇENGELKÖY’DE


5.Moda ve Alışveriş festivali indirimli fiyatlarla 12-13-14 günlerinde Çengelköy de Sophia da yapılacak mutlaka uğramalısınız.
SEZON SONU İNDİRİMLER SOPHİA ÇENGELKÖY’DE
Kadın giyim, çocuk giyim, takı, çanta,şal, çeyiz, ev aksesuarları, hediyelik eşya , kozmetik, ayakkabı ve organik ürünler indirimli fiyatları ile alışveriş festivalinde tüketiciler ile buluşacak.
Kadın üreticilerin Sophia Alışveriş Festivalinde tüketicilerle buluşacağı günlerin duyurusunu sayfalarımız aracılığı ile duyurmak istedik. 5.Moda ve Alışveriş festivali indirimli fiyatlarla 12-13-14 günlerinde Çengelköy de Sophia da yapılacak mutlaka uğramalısınız.
Bu girişimi Leyla Sayar yapıyor kendisini tanıyalım ;
1982 Ankara doğumluyum. İki çocuk annesiyim. Asıl mesleğim Bankacılık. Pamuklu ve keten kumaşlar kullanarak tasarladığım trend modelleri üretime sokup kendime bir marka kurarak tekstil piyasasına dahil oldum. Katıldığım fuar ve festival gibi organizasyonlarda markaların içinde bulunduğumuz piyasa koşullarına göre yüksek stand kiraları ödemekten yakınmalarına şahit olduktan sonra bu gibi sebepler dahilinde Moda Festivalleri düzenlemeye başladım. Amacım kazanmaktan çok kazandırmaya yöneliktir. Minimum kiralar ile maximum iş yapabilme potansiyelini arttırmayı hedefledim ve ilk festivalimizde çok makul stand kiraları ile hedefime ulaştım.
Çengelköy'de 5.Moda ve Alışveriş Festivalinde stadlarda yer alacak satıcı ve üreticileri geniş müşteri kitlesine ulaştırmayı hedefliyorum.
Kadınların iş hayatında daha fazla yer almaları ve daha aktif olmaları için önemli bir adım olan Alışveriş Festivalleri kadın girişimci potansiyelinin nitelik ve nicelik bakımından daha donanımlı hale getirilmesi, girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine öncelik etmektedir.
Şubat ayında 12-13-14 günleri 60 marka ile 3 gün boyunca Sophia Çengelköy'de giyim, takı, çanta, ev tekstil, çocuk giyim ve gıda sektöründeki firmaların bir arada bulunduğu ve bir çok etkinliğin olacağı Alışveriş Festivaline herkesi bekliyoruz.
İletişim ?0554 127 54 40 Bosna Bulvarı 152/ 4 Migros Üstü
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE MUHARREM LOKMASI PAYLAŞILDI
13 Temmuz Pazar günü öğlen saat 13.00 de Muharrem matem oruçları sonrası Muharrem ayına özgü kazanlarda aşure pişirildi ve dağıtımı yapıldı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Çengelköy-Kuzguncuk-Kabataş Hattı’na Beşiktaş Uğraması Eklendi
İstanbul Şehir hatlarından Çengelköy İskelesini güçlendiren bir adım geldi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında