
3.LİGİN KAPISI ARALANIYORMU ?


Ocak ayında başlayan 2. Devre maçlarının ilk ikisinde iki galibiyet ve 6 puan Çengelköyspor’u 3.lüğe taşıdı.
3.LİGİN KAPISI ARALANIYORMU?
Ocak ayında başlayan 2. Devre maçlarının ilk ikisinde iki galibiyet ve 6 puan Çengelköyspor’u 3.lüğe taşıdı.
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup 2.devrenin 2.hafta karşılaşmasında takımımız evinde karşılaştığı rakibi Lüleburgaz Spor’u Ömer Faruk Öztürk ve Emin Soğuk’un attığı gollerle 2-1 mağlup etti. BAL 11.grubun puan durumu rakiplerin de puan kaybetmesiyle Çengelköyspor lehine dönmeye başladı ligde üçüncülüğe yerleşen takım 27 puana sahip ilk bir ve ikinin puanları 28 önümüzdeki haftalarda alınacak galibiyetlerle bu yıl 3.ligin kapısı aralanacak mı hep beraber göreceğiz.
Çengelkökyspor ligin ikinci yarısının en iddialı takımlarından birisi olacaklarını ilk iki maçta 6 puan toplayarak belli ettiler.
İkinci yarının ilk maçında evinde Çerkezköy 1911 Doğanspor’u 77.dakikada Mertcan Dursun’un golüyle 1-0 mağlup eden Çengelköyspor, ilk maçtan mesajı verdi.
Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta 14. Hafta maçında Çengelköyspor ile Çerkezköy 1911 Doğanspor, Beylerbeyi 75.Yıl Stadında karşılaştılar. Maçı, Semih Güner, Hüseyin Alp Burçay Yetiş ve Özcan Elikkaya Hakem üçlüsü yönetti.
Çengelköyspor da sakatlığı bulunan Erkan Kavak bu maçta riske edilmedi, hafif bir sakatlığı bulunan Cihan Tan ise ikinci yarıda oyuna girdi. Yeni transferlerden Naci Bayraktaroğlu’nun defansın sağında görev yaptığı maçta Çengelköyspor, yenilenen ve güçlenmiş kadrosuyla, taraftarının da 90 dakika bitmeyen desteği ile rakip kalede etkili oldu ancak geciken gol kısa süren kar yağışı esnasında 77. Dakikada yeni transfer Mertcan Dursun’dan geldi.
Çerkezköy ün de transferler yaptığını güçlendiğini başa baş bir mücadele yaptığını da kaydetmeliyiz. Mağlubiyete çok üzüldüler biliyorlar ki her mağlubiyet takımı tepeden uzaklaştırıyor.
Maçın başlamasıyla birlikte şiddetini arttıran yağmurla birlikte gol için rakip kaleye yüklenen Çengelköyspor, belirgin bir şekilde üstün oynadığı maçın ilk yarısında aradığı golü bulamadı. Kadrosuna önemli takviyeler yapan rakibi Çerkezköy 1911’e net gol pozisyonu vermeyen Yeşil-Beyazlılarda 77.dakikada sağ taraftan yapılan ortada kafayla topu direğin dibinden filelerle buluşturan Mertcan Dursun, takımına 3 puanı getirdi.
Oynadığı oyun ile taraftarını mutlu eden Çengelköyspor maçtan sonra galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaşan futbolcular güzel bir ambians yarattılar. Çok soğuk ve rüzgarlı havada takımı desteklemeye gelenler üç puana sevinerek Beylerbeyi stadından ayrıldılar.
bal ligi-Çengelköyspor -Çengelköy - Çengelköyspor 11. grup
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.
Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesi
Uzun süredir sayın editörümün sayesinde Çengelköy Gazetesi'ne elimden geldikçe Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesine yazmaktayım.
ALTUNİZADE BOSNA BULVARI METRO HATTI UZATILIYOR
Altunizade Ferah Çamlıca Camisi ve Bosna Bulvarı'na bağlayan 4,53 kilometre uzunluğundaki tünel biterken, Kazım Karabekir Topağacı Ümraniye Spor Köyü ne uzatılacak. Raylı Sistem Hattı 4.5 km daha uzamış olacak.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ “ENGELLİLER HAFTASI” DOLAYISIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Üsküdar Belediyesi olarak, sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, hak ettiğiniz hizmetleri sunmak ve daha erişilebilir bir Üsküdar inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz”
KADIN HAKLARINI KORUMA DERNEĞİNDEN CESUR SAVCIYA ZİYARET
Kadın haklarını koruma derneği başkanı Avukat Hilal Gültepe Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ‘Yenidoğan çetesi’ davasının savcısı Yavuz Engin’e destek ziyaretinde bulundu.