ÇENGELKÖYSPOR GRUP MAÇLARINDA PUANLAR KOVALIYOR

ÇENGELKÖYSPOR GRUP MAÇLARINDA PUANLAR KOVALIYOR

Tarih 25 Ekim 2019, 19:20 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköyspor B.A.Ligi 11.grubunda 3.hafta maçında ilk iç saha maçına çıktı, rakip Ortaköy Spor kulübü idi.

ÇENGELKÖYSPOR GRUP MAÇLARINDA PUANLAR KOVALIYOR

Çengelköyspor B.A.Ligi 11.grubunda 3.hafta maçında ilk iç saha maçına çıktı, rakip Ortaköy Spor kulübü idi. Çengelköysporun Teknik direktörü Zeki Ersoy maç öncesi oyuncularına gereken direktiflerini verdi ve son konuşmalarını yaptı.

Oyuncular gayet iyi bir motivasyon ile maça çıktılar, Ortaköy de çok sert oynadı geri adım atmadı başa baş bir mücadele izledik. Her ne kadar Çengelköy pek çok gol pozisyonu buldu şutlar direklerden döndü ama bir türlü gol göremedik. Sonuç 0-0 Çengelköy bir puana razı oldu. Geçen haftalarda da kaçırılan penaltılar kaçırılan goller kaybedilen 3 puanlar umarız yine bize saç baş yoldurmaz.

Bir sonraki hafta Karamürselspor’a 3 golle üç puan kaybeden Çengelköy 19.Ekim de Uzunköprü Sporu üç atıp 3-1 yenerek 3 puan almayı becerdi. Böylece Çengelköy grupta topladığı 8 puan ile 3. Lige çıkma umutlarını korumaya devam ediyor.

Daha pek çok karşılaşma olacak 3.lige çıkma ipini bir tek takım göğüsleyecek tüm Çengelköylülerin beklentisi o ipin Çengelköyspor tarafafından göğüslenmesi.

Bu haber 1364 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER