ÇENGELKÖYSPOR ZEKİ HOCA İLE ÇALIŞMALARA BAŞLADI

ÇENGELKÖYSPOR ZEKİ HOCA İLE ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Tarih 30 Ağustos 2019, 14:51 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköyspor Kuleli tesislerinde topbaşı yapan oyuncularımız boğazın harika havasında hocaları Zeki Ersoy ve yardımcılarının gözetiminde antrenmanlara başladı.

ÇENGELKÖYSPOR ZEKİ HOCA İLE ÇALIŞMALARA BAŞLADI


Çengelköyspor  Kuleli tesislerinde topbaşı yapan oyuncularımız boğazın harika havasında hocaları Zeki Ersoy ve yardımcılarının gözetiminde antrenmanlara başladı.

Geçen yıllarda 3. LİG e çıkma hedefini hep kılpayı kaçıran semtimizin güzide kulübü Çengelköyspor bu yıl umarız beklenen başarıyı gösterir ve bu sevinci hepimize yaşatır.

Şimdiden tüm sporcularımıza teknik ekibe ve yönetim kuruluna ve Başkan İsmet Özay a başarılar diliyoruz. Henüz gruplar belli olmadı ancak yönetimin semtimizden sevilen isimleri yönetime alarak güçlendiğini duymaktayız elimize resmi bilgi gelince sevgili okurlarımızla paylaşacağız.

Zeki hoca dan aldığımız bilgilere göre eylül ayının ilk haftası takımımız Gerede de kampa girecek ve BAL ligi maçlarına moral motivasyon toplayarak başlayacak. Kendilerine başarılı bir kamp dönemi diliyoruz.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2019-2020 sezonu katılım başvuruları tamamlandı. Spor Toto BAL'da bu sezon oynama hakkı olan 160 takımdan 153'ünün başvurusu kabul edildi.

Katılacak takımların 82'si geçen sezon Spor Toto BAL'da yer alan takımlardan, 63'ü yerel liglerden Spor Toto BAL'a yükselen takımlardan, 1'i FIFA Disiplin Kurulu kararıyla olmak üzere 8'i geçen sezon TFF 3.Lig'den düşen takımlardan oluşuyor.

29 Temmuz - 16 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılacak 1. Saha Denetimi ve 23-29 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılacak 2.Saha Denetiminden sonra, gruplandırma ve statünün açıklanması sonrası, grup kuraları çekilecek.


Müsabakalar 21-22 Eylül 2019 tarihlerinde başlayacak.


İstanbul takımları 9.10.11. gruplarda yer alacaklar ikisi 4 biri 5 İstanbul takımından oluşuyor. Gruplardan biri Trakya takımlarından, diğeri Kütahya ve Ege  bir diğeri ise Kocaeli Yalova İzmir takımlarından oluşuyor.

 

 

U-14 ve İstanbul süper amatör  1.Amatör lig grupları belli oldu.  Tüm amatör camia sporcularına ve teknik kadrolara sağlıklı başarılı bir sezon dileriz.

Bu haber 1957 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER