
CHP’DEN ÜSKÜDAR BELEDİYESİNE STRATEJİK PLAN ÖNERİSİ
CHP Üsküdar İlçe başkanı Olcay Kurt ve beraberindekiler Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen e bir ziyaret yaparak Üsküdar ile ilgili önerilerini paylaştılar.
CHP’DEN ÜSKÜDAR BELEDİYESİNE STRATEJİK PLAN ÖNERİSİ
CHP Üsküdar İlçe başkanı Olcay Kurt ve beraberindekiler Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen e bir ziyaret yaparak Üsküdar ile ilgili önerilerini paylaştılar.
CUMHURİYET HALK PARTİSİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN OLUŞTURULAN KOMİSYON, ÜSKÜDAR İÇİN HAZIRLADIĞI STRATEJİK PLAN ÖNERİLERİNİ ÜSKÜDAR BELEDİYESİ BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN’E SUNDU.
Üsküdar Belediyesi’nin yerel seçimleri takiben 6 ay içerisinde oluşturacağı stratejik plana katkı sunmak amacıyla, Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından bir komisyon oluşturuldu. Komisyon, Üsküdar’a gönül vermiş gönüllüler, muhtarlar, parti üye ve yöneticileri ile belediye meclis üyelerinden oluşuyor. Üsküdar Belediyesi’nin kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması, halkın ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak hizmetlerin öncelikli olması adına hazırlanacak stratejik plana öneri niteliğindeki bu çalışmanın esas amacı Üsküdar’a hizmet etmek.
Rapor öncelikli konuları içeriyor
Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada raporun, sadece Üsküdar’ın değil, tüm İstanbul’un en öncelikli sorunu olan deprem başta olmak üzere, çöp ve atıkların yönetimi, kreş ve kadın sağlığı, çevre kültür sanat, sokak hayvanları konularında mahalle sakinlerinden ve muhtarlardan alınan veriler doğrultusunda, öncelikli ve ivedilikle çözüme kavuşturulması gereken konularla ilgili stratejik plan önerileri içerdiği belirtildi. Rapor, Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Dr. Olcay Kurt, ilçe yöneticileri ve komisyon üyeleri tarafından Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen’e sunuldu.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU
Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı
Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı
SAADET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BİRAL AYDIN ÜSKÜDAR’DA YAPILAN TOPLANTIDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın Ekonomik Krizin Yanında Ahlak ve Adalet Krizi Yaşanıyor dedi.
İYİ PARTİ İL BAŞKANI ÜSKÜDARDAYDI

İyi Parti İstanbul İL Başkanı Yücel Coşkun 10 Haziran günü Üsküdar İlçe teşkilatını ziyaret etti beraber gündemi değerlendirdiler.
ŞENAY AYBÜKE YALÇIN ÜSKÜDAR’DA ANILDI

9 yıl önce katledilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın İYİ parti Üsküdar ilçe Başkanlığı tarafından anıldı lokma hayrı düzenlendi. Vatandaşlar tarafından ilgi ile izlenen etkinlikte şehit öğretmen anıldı.




