DALGIÇKENT SİTESİ GENEL KURULU YAPILDI

DALGIÇKENT SİTESİ GENEL KURULU YAPILDI

Tarih 30 Nisan 2019, 13:05 YazdırBu haberi yazdır

Dalgıçkent 2018 Genel Kurulu 28.nisan Pazar günü sitenin toplantı salonunda yasal katılımın sağlanmasını takiben başladı.

DALGIÇKENT SİTESİ GENEL KURULU YAPILDI


Dalgıçkent 2018 Genel Kurulu 28.nisan Pazar günü sitenin toplantı salonunda yasal katılımın sağlanmasını takiben başladı.

Kooperatif Başkanı Derya Özaydın açılış konuşması yaparak genel kurulun hayırlı uğurlu olmasını diledi ortaklara “hoş geldiniz, önemli gündemlerimiz var tüm konularda bilgi vereceğiz ve hep beraber bu konuları konuşacağız” dedi.


Başkanlık divanı seçildi ve tutanakları imzalama yetkisi verildikten sonra maddelere geçildi. 2018 çalışma raporu denetleme raporu ve mali tablolar okundu.

Yönetim kurulu adına Serkan Gökbudak ve Mustafa Karapoyraz da gerekli bilgilendirmeleri yaptılar. Süren dava konularında kooperatifin avukatı detaylı bilgiler verdi.  


En önemli konu olan İmar barışı ikinci aşaması için plan tadilat değişikliğinin hazırlıklarının yapılması ile ilgili belediye ile görüşülmüş taleplerimizin gerçekleşebileceği ve 2. Aşamayı da gerçekleştirerek kat mülkiyetine gidebileceğimizin sözlerini aldık. Tadilatın gerçekleşmesi sonrası 2. Aşamaya geçilebileceği bilgisi verildi.

Yıllık bakım onarım yeşillendirme ve güvenlik hizmetlerinin aksamadan devam ettiği belirtildi hobi bahçesi kurulmasının güzel olabileceği belirtildi ve ortaklar da bu konular hakkında düşüncelerini paylaştılar.


Denetleme kurulu ise hesapların kayıtların kanunlar çerçevesinde usulüne uygun tutulduğunu belirttiler.

Yönetim ve denetim kurulları ayrı ayrı ibra oldular ve raporları kabul edildi.


Yönetime Derya Özaydın, Serkan Gökbudak, Mustafa Karapoyraz denetleme kuruluna ise Enes İlter, Meral Doğrul, Selma Yıkar aday gösterildiler ve seçildiler.  Kendilerine Çengelköy gazetesi olarak başarılar dileriz.

Bu haber 3508 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER