
TÜRKİYE'NİN İLK OLİMPİK KAYKAY PARKURU ÜSKÜDAR'DA YAPILIYOR


Üsküdar Belediyesi’nin yine bir ilke imza atacağı ‘‘Türkiye’nin ilk Olimpik Kaykay Parkuru’’ projesi tanıtıld
TÜRKİYE'NİN İLK OLİMPİK KAYKAY PARKURU ÜSKÜDAR'DA YAPILIYOR
Üsküdar Belediyesi’nin yine bir ilke imza atacağı ‘‘Türkiye’nin ilk Olimpik Kaykay Parkuru’’ projesi tanıtıldı. Üsküdar Meydan’da düzenlenen proje tanıtımına, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Sedat Çelenk ve binlerce gencin katıldığı tanıtım toplantısına ilgi büyüktü.
Bakan Kasapoğlu yaptığı konuşmada "Üsküdarımız bu manada hem konumu hem de halkı ve gençleri itibarıyla bizim için çok önemli. Kaykay 2020'de ülkemizi Tokyo'da temsil edecek. Başarılı arkadaşlarımızı önümüzdeki süreçte geleceğin dünya şampiyonu olarak yetiştirme çabalarımız var. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak sporun her branşına önem veriyoruz, pek çok projemiz var. Faaliyetlerimiz, yatırımlarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Üsküdar Belediyesi'nin kazandıracağı yatırımın İstanbul ve ülkemize büyük faydalar getireceğine inanıyorum." dedi.
Başkan Türkmen yaptığı konuşmada, "Ne yazık ki ülkemizde henüz bunun farkına varamadık. Bu spor, çocukların ve gençlerin kötülüklerden uzak kalması adına önemli. Üsküdar Belediyesi olarak Türkiye'de ilk defa bir olimpik kaykay parkuru yapmak üzere, Beylerbeyi Spor Vadisi'nin önemli bir kısmını ayıracağız. Kaykayda Türkiye inşallah 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda başarılı bir şekilde temsil edilecek." şeklinde konuştu.
Bakan Kasapoğlu ve Türkmen, konuşmaların ardından Kaykay Milli Takımı'nda yer alan sporculara hediyeler verdi.Daha sonra eğitimini tamamlayan 250 sporcuya kaykay dağıtan Kasapoğlu ile Türkmen, milli takımın gösterisini de izledi.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.
ÜSKÜDAR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Üsküdar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
CHP 20 AĞUSTOS’DA ÜSKÜDARDA EYLEMDEYDİ
CHP nin haftada bir İstanbul bir tane de Anadolu da olmak üzere yaptığı mitinglerin bir tanesi de 20 Ağustos Çarşamba günü Üsküdar da düzenlendi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA TAHA SARICAOĞLU ATANDI
Üsküdar AK Partide görev değişikliği yaşandı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Erdem Demir in yerine Taha Sarıcaoğlu atandı.
VİZYON ÜSKÜDAR 2050 GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Vizyon Üsküdar 2050 Gençlik Buluşması kapsamında, Vizyon Üsküdar 2050 planlama süreci kamuoyu ve gençlerle paylaşıldı
ÜSKÜDAR’DA İKİ “EMEKLİLER LOKALİ”NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Emeklilere yönelik sosyal destek projelerini sürdüren Üsküdar Belediyesi, iki “Emekliler Lokali”nin hizmete açılışını gerçekleştirdi.
SAADET ÜSKÜDAR’DA HÜSEYİN ÇAKMAK DÖNEMİ
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda Hüseyin Çakmak ilçe başkanlığı görevi getirildi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE MUHARREM LOKMASI PAYLAŞILDI
13 Temmuz Pazar günü öğlen saat 13.00 de Muharrem matem oruçları sonrası Muharrem ayına özgü kazanlarda aşure pişirildi ve dağıtımı yapıldı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.