
TÜRKİYE'NİN İLK OLİMPİK KAYKAY PARKURU ÜSKÜDAR'DA YAPILIYOR
Üsküdar Belediyesi’nin yine bir ilke imza atacağı ‘‘Türkiye’nin ilk Olimpik Kaykay Parkuru’’ projesi tanıtıld
TÜRKİYE'NİN İLK OLİMPİK KAYKAY PARKURU ÜSKÜDAR'DA YAPILIYOR
Üsküdar Belediyesi’nin yine bir ilke imza atacağı ‘‘Türkiye’nin ilk Olimpik Kaykay Parkuru’’ projesi tanıtıldı. Üsküdar Meydan’da düzenlenen proje tanıtımına, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Sedat Çelenk ve binlerce gencin katıldığı tanıtım toplantısına ilgi büyüktü.
Bakan Kasapoğlu yaptığı konuşmada "Üsküdarımız bu manada hem konumu hem de halkı ve gençleri itibarıyla bizim için çok önemli. Kaykay 2020'de ülkemizi Tokyo'da temsil edecek. Başarılı arkadaşlarımızı önümüzdeki süreçte geleceğin dünya şampiyonu olarak yetiştirme çabalarımız var. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak sporun her branşına önem veriyoruz, pek çok projemiz var. Faaliyetlerimiz, yatırımlarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Üsküdar Belediyesi'nin kazandıracağı yatırımın İstanbul ve ülkemize büyük faydalar getireceğine inanıyorum." dedi.
Başkan Türkmen yaptığı konuşmada, "Ne yazık ki ülkemizde henüz bunun farkına varamadık. Bu spor, çocukların ve gençlerin kötülüklerden uzak kalması adına önemli. Üsküdar Belediyesi olarak Türkiye'de ilk defa bir olimpik kaykay parkuru yapmak üzere, Beylerbeyi Spor Vadisi'nin önemli bir kısmını ayıracağız. Kaykayda Türkiye inşallah 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda başarılı bir şekilde temsil edilecek." şeklinde konuştu.
Bakan Kasapoğlu ve Türkmen, konuşmaların ardından Kaykay Milli Takımı'nda yer alan sporculara hediyeler verdi.Daha sonra eğitimini tamamlayan 250 sporcuya kaykay dağıtan Kasapoğlu ile Türkmen, milli takımın gösterisini de izledi.
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.
ÜSKÜDAR MİSİAD İLÇE BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Üsküdar şubesinin başkanı Genel başkan Feridun Öncel’in tensipleriyle Burhan Makıroğlu oldu.
ÜSKÜDAR “KADIN VE ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ İLE PSİKOTERAPİ MERKEZİ” CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilerek yapımı tamamlanan Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi ile Psikoterapi Merkezi CHP Lideri Özgür Özel'in katılımıyla hizmete alındı
Hayırsever İş İnsanı Burhan Makıroğlu'na 2025 Onur Ödülü

Topluma Katkıda Sınır Tanımıyor Üsküdar’da düzenlenen prestijli bir törende, çok sayıda ünlü ismin arasında yer alan Makıroğlu
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ

21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi




