
BİZ KAÇ KADINIZ ÜSKÜDAR’DA SAHNE ALDI


28.şubat Perşembe akşamı CUMBAHANE tiyatro grubu Altunizade Kültür merkezinde Biz Kaç Kadınız adlı oyunu tıklım tıklım dolu olarak sahneledi.
BİZ KAÇ KADINIZ ÜSKÜDAR’DA SAHNE ALDI
28.şubat Perşembe akşamı CUMBAHANE tiyatro grubu Altunizade Kültür merkezinde Biz Kaç Kadınız adlı oyunu tıklım tıklım dolu olarak sahneledi.
Oyunu yazan yöneten deniz Tüzün Çengelköy gazetesine yaptığı açıklamada duygularını bizle paylaştı” 28 Şubat 2019, Cumba Kültür Sanat Platformu için önemli bir sınav zamanıydı. Altunizade Kültür Merkezinde sahnelediğimiz yeni oyunumuz Biz Kaç Kadınız? ile seyirci karşısına çıktık bir kez daha.
Her şeyden önce, salonu tamamen dolduran, 247 kişiye, sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca, dekorda kullandığımız malzemeler için Üsküdar Belediyesi, Kültür işleri, Park bahçeler ve veterinerlik müdürlüğüne, Altunizade Kültür Merkezi yönetimi, teknik ekibi ve çalışanlarına teşekkür ederiz.
Oyunumuzun başlaması öncesinde ve sonrasında, salon içi ve dışında misafirlerimizle ilgilenen sevgili dostlar, Esin Olcay Coşkun, Arzu Mamat, Hatice Baltacı ve Kerime Ural Cengiz ile her zamanki gibi yine teknik masayı yöneten ve sahne tasarımını sağlayan Ayşe Güray Koç'a da en büyüğünden teşekkürler.
Ve elbette kocaman bir teşekkür de bana ve Cumba'ya güvenerek tiyatro atölyemiz içinden bir kez daha başarıyla iş çıkarmak için özveri, istek ve emekle çalışan değerli öğrencilerime..
Cumba /Hane Tiyatro Topluluğu bundan böyle de, dostlarının, sevenlerinin ve takipçilerinin beğenisini kazanmak için elinden geleni yapacaktır.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Çengelköy-Kuzguncuk-Kabataş Hattı’na Beşiktaş Uğraması Eklendi
İstanbul Şehir hatlarından Çengelköy İskelesini güçlendiren bir adım geldi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı