
Altınköy Sitesi Genel Kurulu Yapıldı


Altınköy Sitesi Olağan Genel Kurulu 24.Şubat Pazar günü Kral Düğün salonunda çoğunluğun sağlanmasını takiben yapıldı.
Altınköy Sitesi Genel Kurulu Yapıldı
Altınköy Sitesi Olağan Genel Kurulu 24.Şubat Pazar günü Kral Düğün salonunda çoğunluğun sağlanmasını takiben yapıldı.
Önce divan heyeti önerildi ve oy birliği ile seçildi, ardından divan toplantıya katılanları saygı duruşu ve istiklal Marşını okumaya davet etti, hepbir ağızdan söylendi ve gündem maddelerine geçildi.
Kooperatifin 2018 yılına ait faaliyet raporu , bilanço ve gelir gider tablosu Başkan Osman Uğur okudu denetleme kurulu raporunu ise Necmi Gündem okudu.
Faaliyetler içinde tüm kameralar ve kayıt cihazı HD olarak yenilenmiş, Halı saha işletmecisi ile kira sözleşmesi yenilenmiş ve tüm genel bakım hizmetleri eksiksiz yapılmış olduğu belirtildi.denetleme kurulu raporunda ise harcamaların yasalara uygun yapıldığı belirtildi.
Açılan görüşmede Kerim Çatalkaya söz aldı aidatlarını zamanında ödeyen ortaklara teşekkür etti, ödemeyenlerin ne kadarı kiracı ne kadarı ev sahibidir dedi. Osman Uğur kimseye ayrımcılık yapmıyoruz dedi icraya verdikleri ve yaptıkları tahsilat konusunda bilgi verdi. Site müdürü Mesut Şahin ise kimi üyeler ödeme yapmayanlar kapıya listesi yapılarak asılsın diyenler var bu konuda genel kurul tartışıp karara bağlasın diyerek öneride bulundu.
Yönetim denetim raporları onaylandı ve ayrı ayrı ibra edildi. Davalar konusunda yönetim tarafından bilgi verildi ardından kentsel dönüşüm ve imar durumu maddesinde Başkan Osman Uğur “Bu konu en hayati konudur. Kentsel dönüşüm ülkemizde durma noktasına geldi biz elimizden geldiğince uğraştık. Hiçbir firmaya verdiğimiz söz vaat yoktur eğer bir karar verilecekse sözleşme önerisi her eve dağıtılacak ve ancak genel kurulda onaylanırsa yapılabilecek.
Çeşitli öneriler geliyor TOKİ ile ilgili bir iki ay içinde bir yasa bekleniyor yasa çıkınca genel kurul yapar değerlendiririz. Siz sayın üyelerimizin de araştırıp elde ettikleri bilgilere açığız. TOKİ ile görüşüp teklif alınması yönünde oylama yapıldı ve oy çokluğu ile kabul edildi.
Yönetim kurulu olarak Osman Uğur, Selahattin Sancaktar, Ali Rengin Pazarlı, Ali Nejat Oskay ve Metin Kurtuluş önerildiler, Denetleme kurulu olarak ise Necmi Gündem ile Adem Karataş önerildiler ve oy birliği ile seçildiler.
Osman Uğur bu soğuk ve karlı günde katılım sağlayan tüm ortaklarımıza teşekkür ederim dedi ve genel kurul sonuçlandı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.
Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesi
Uzun süredir sayın editörümün sayesinde Çengelköy Gazetesi'ne elimden geldikçe Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesine yazmaktayım.
ALTUNİZADE BOSNA BULVARI METRO HATTI UZATILIYOR
Altunizade Ferah Çamlıca Camisi ve Bosna Bulvarı'na bağlayan 4,53 kilometre uzunluğundaki tünel biterken, Kazım Karabekir Topağacı Ümraniye Spor Köyü ne uzatılacak. Raylı Sistem Hattı 4.5 km daha uzamış olacak.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ “ENGELLİLER HAFTASI” DOLAYISIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Üsküdar Belediyesi olarak, sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, hak ettiğiniz hizmetleri sunmak ve daha erişilebilir bir Üsküdar inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz”
KADIN HAKLARINI KORUMA DERNEĞİNDEN CESUR SAVCIYA ZİYARET
Kadın haklarını koruma derneği başkanı Avukat Hilal Gültepe Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ‘Yenidoğan çetesi’ davasının savcısı Yavuz Engin’e destek ziyaretinde bulundu.