DSP Üsküdar adayı Naim Er oldu

DSP Üsküdar adayı Naim Er oldu

Tarih 17 Şubat 2019, 15:03 YazdırBu haberi yazdır

DSP Üsküdar İlçe Başkanlığı 16.02.2019 Cumartesi günü Üsküdar yerel basın temsilcileri ile bir araya gelerek Üsküdar Belediye Başkan adayını tanıttı.

DSP Üsküdar adayı Naim Er oldu


DSP Üsküdar İlçe Başkanlığı 16.02.2019 Cumartesi günü Üsküdar yerel basın temsilcileri ile bir araya gelerek Üsküdar Belediye Başkan adayını tanıttı. 


Uzun süredir İlçe başkanlığı görevini sürdüren Naim Er yaptığı açıklamada  “Saygıdeğer Basın Mensupları, Belediye Meclis Üyesi  adaylarım, Üyelerimiz, sayın Üsküdarlılar hoş geldiniz.


“Üsküdar Kanatlarımızın altında” sloganı ile yola çıkarak 2019 Yerel Seçim çalışmasını Üsküdar’da ilk başlatan siyasi partiyiz.

 Bizi Üsküdar’a layık gören Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal ve Parti Meclisimize İl Başkanımız Sayın Çiğdem Mercan hanıma teşekkür ederiz.

Bizler üreten bir kültürden geliyoruz Yerel yönetim olmadan genel yönetim olmaz diyoruz. Üsküdar’ı doğa ile barışık, yaşanabilir bir ilçe yapmaya kararlıyız. Üsküdar’ın tarihi dokusunu öne çıkartarak turizme elverişli hale getireceğiz.

Yerel Basın olmadan Ulusal Basın olamayacağı inancındayız. Basına özgür çalışma olanağı yaratacağız.

Üsküdar Belediyesini aldığımızda derneklere belediye kültür merkezlerini kullanabilme özgürlüğü vereceğiz. Gençlerimize ve kadınlarımıza pozitif ayrımcılık sağlayacağız.


Çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere, toplumun her bireyinde bilimsel merakı ve farkındalığı arttırarak, ülkemizin Bilim ve Teknoloji alanındaki çalışmalarına öncülük edebilecek, katma değeri yüksek teknoloji odaklı çıktılar üretebilen, geleceğe ışık tutan, kendisiyle ve ülkesiyle barışık, değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirmek için mücadele edeceğiz.

Solu böldürmemek için çok fedakarlık yaptık lakin bizi hiçe sayıp sağ partilere kaydılar. Onlar parti olarak ittifak yaptılar bizde halkla ittifak yapacağız.


1 Nisan sabahı Üsküdar Kanatlarımızın altında olacak, ve diyeceğiz ki gözün aydın Üsküdar ak güvercin geliyor. Güçlendikçe DSP halkın yüzü  gülüyor.


Saygılarımla Naim Er Üsküdar Belediye Başkan Adayı “



Ayrıca gazetemize yaptığı açıklama da “. Bu bağlamda ÜSKÜDAR da ikamet eden vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda tam bağımsız, hukukun ve toplumsal adaletin egemen olduğu, yönetime halkın katılımının tam ve eşit sağlandığı bir ÜSKÜDAR vaat ediyoruz. Yerel yönetimin şeffaf, ulaşılabilir, tarafsız, insan odaklı, sosyal ve çözümcü bir yapı alması için ÜSKÜDAR halkının da desteği ile Belediye Başkanlığına adaylığını koyduğumu açıklıyorum.”

Bu haber 1573 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER