Ahmet Kılıç “Üsküdar değişime hazırmıyız ?”

Ahmet Kılıç “Üsküdar değişime hazırmıyız ?”

Tarih 31 Aralık 2018, 11:40 YazdırBu haberi yazdır

CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kılıç Çengelköy Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kılıç “Üsküdar değişime hazırmıyız ?”

 

CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kılıç Çengelköy Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

 

Ahmet Kılıç “Ekim ayında aday adaylığımı açıkladıktan sonra pek çok esnaf ziyareti yaptım Üsküdar mahalle muhtarlarına ziyaretler yaptım Üsküdar’ın sorunları ile ilgili görüş alışverişlerinde bulundum.


Gördüğüm şu ki pek çok sorunun çözümü konusunda Üsküdar artık CHP ile bir değişimi istiyor ben de bu görüşmelerde edindiğim izlenime dayanarak diyorum ki Üsküdar’ı birlikte değiştireceğiz birlikte geliştireceğiz biz diyeceğiz ben demeyeceğiz.


Üsküdar’ı şantiye görünümünden kurtaracağız betona değil yeşille ağaçla buluşturacağız. İmar sorunlarında halkın taleplerini görmezden gelmeyeceğiz.. CHP'nin 2019 da Üsküdar'da iktidar olabilmesi Belediye Seçimini kazanması için hiçbir olumsuz durum yok. Bu noktada artık Üsküdar'da başarısızlıkların, büyük hataların, sıkıntıların konuşulmasından ziyade, yeni projelerin ve nasıl bir Üsküdar hayal edildiğinin konuşulmalıyız. Üsküdar’ın siyasete olan bakış açısını değiştirmeliyiz. Popülizm yaparak değil, insanların hayat standartlarının yükseltildiği, yaşam özgürlüklerinin kısıtlanmadığı bir Üsküdar yaratmalıyız. Eşimi dostumu mevki sahibi yapmak için gayrete girmedim ve girmeyeceğim. Hakkaniyetli adil dürüst ve çalışkan oldum ve böyle olmaya devam edeceğim. Yokluğu yoksulluğu kaldırmaya geliyoruz. " diye konuştu 

 

 

CHP İstanbul İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ekrem İmamoğlu’nun davetiyle 39 ilçe başkanları ve ilçe belediye başkan aday adaylarımızla Yaşar Kemal Kültür merkezinde kahvaltıda buluştuk. O nasıl Beylikdüzü ilçesinde başardıysa bizde  Üsküdar da başaracağız buna inanıyorum. İstanbul da başaracak, Üsküdar da başaracak. O yüzden soruyorum “Üsküdar değişime hazırmıyız ?”

Bir olacağız, biz olacağız, birlikte kazanacağız. " dedi

 

 

Bu haber 1989 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER