CHP Üsküdar da aday göstermiyormu ?

CHP Üsküdar da aday göstermiyormu ?

Tarih 15 Aralık 2018, 20:16 YazdırBu haberi yazdır

CHP Üsküdar ve Eyüp de aday göstermeyip İYİ partinin adayını mı destekleyecek ?

CHP Üsküdar da aday göstermiyormu ?

 

CHP Üsküdar ve Eyüp de aday göstermeyip İYİ partinin adayını mı destekleyecek ?

 

Eyüp ve Üsküdar'da CHP'nin aday çıkarmayacağını, İyi Parti adayının destekleneceğini, Üsküdar için İyi Parti'nin büyük ihtimalle Google'dan transfer ettiği Taylan Yıldız'ı aday göstereceğini duyar olduk. Duymakla da kalmadık habertürk sitesinde gazete duvar da benzer haberlerde izledik.

 

Fox Tv Sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya instagram hesabında paylaştığı haber notlarında görüntüsünü paylaştığı sayfada ilginç detaylar var. Bu ve buna benzer çok duyumlar alıyoruz akit yeniçağ ve pek çok yayında bu haberi görebiliyoruz.

 

 

TAYLAN YILDIZ KİMDİR?

Taylan Yıldız, İyi Parti’nin Google’dan transfer ettiği bir isim. 1980 Ankara doğumlu. Babası doktor, annesi röntgen teknisyeni. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu. Yıldız, yüksek lisansını ABD’de Massachusetts Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde yaptı. 2003’te Stanford Üniversitesi’ndeki işletme doktorası pazarlama programına tam burslu olarak girdi. Google’da reklam veren müşterilerin harcamalarını analiz eden Yıldız,  reklam veren şirketlerin CEO ve CMO mertebesinde yılda 10 ile 15 milyar dolarlık reklam bütçesi yöneten yöneticilere danışmanlık yaptı.

 

EKREM İMAMOĞLU YÜZDE 99.9

Bu arada CHP’nin İstanbul adayının Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olması kesinleşmiş gibi. İmamoğlu, geçen hafta önce İstanbul’daki CHP’li 13 belediye başkanıyla, ardından CHP ilçe başkanlarıyla biraraya gelmişti. Bu sabah da Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu’nu evinde ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından 20 Aralık’ta İmamoğlu’nun CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıklanması bekleniyor.

 

 

 

CHP'nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları hakkında derin ipuçları verir gibi gözüken paylaşım Ankara’da ki kulis haberlerini doğrular nitelikte. 

İlgili paylaşımda CHP de Avcılar-Kadıköy-Beşiktaş ve Şişli Belediye Başkanları değişecek notu yer alıyor

 

Bakırköy -Sarıyer-Maltepe-Büyükçekmece-Kartal-Silivri mevcut Belediye Başkanları ile devam edecek gözüküyor.

 

Söz konusu notlar da Eyüp ve Üsküdar İYİ Parti'ye ayrılırken, İstanbul İBB Başkan adayı 20 Aralık 'ta Ekrem İmamoğlu olarak açıklanacak ve 26 Aralık 'ta diğer ilçe adaylarının açıklanacağı gözüküyor.

 

 

ETİKETLER

iyi parti taylan yıldız eyüp Üsküdar CHP Üsküdar İYİ parti Üsküdar belediye başkan adayları 

Bu haber 2455 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER