CHP Aday adayı Orhan Ülker ;Neden Adayım ?

CHP Aday adayı Orhan Ülker ;Neden Adayım ?

Tarih 29 Kasım 2018, 19:13 YazdırBu haberi yazdır

CHP Üsküdar belediye başkanlığı için aday adayı olan Orhan Ülker gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi “Üsküdar’ımıza huzuru ve sevgiyi getireceğimiz bu yolda sizlerle birlikte yürüyecek olmaktan gurur duyuyorum.

CHP Aday adayı Orhan Ülker ;Neden Adayım ?


CHP Üsküdar belediye başkanlığı için aday adayı olan Orhan Ülker gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi “Üsküdar’ımıza huzuru ve sevgiyi getireceğimiz bu yolda sizlerle birlikte  yürüyecek olmaktan gurur duyuyorum. 



Durmayacağız, çok çalışarak birlikte  üretip, birlikte yönetip, birlikte başaracağız. Her kapıyı çalacağız ve  her eli tutacağız. En önemlisi de Üsküdar semalarında ışıldayarak  hasreti bitirecek ve tüm Üsküdar halkı ile bütünleşeceğiz.  



Üsküdar’ımızın bütün güzelliklerine sahip çıkacağız. Yoksullukla,  yolsuzlukla ve işsizlikle mücadele edeceğiz. Üsküdar halkının  hatıralarına, camilerine, cemevlerine, kiliselerine, havralarına sahip  çıkacağız. İnançları siyasi görüşleri ne olursa olsun ayrımcılıktan ve  ötekileştirme söylemlerinden uzak adil ve adaletli bir yönetimle halka  hizmet edeceğiz. 



Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki, sosyal belediyecilikte  iddialı projelere imzamızı atacağız ve inovatif belediyecilik  anlayışına uygun projelerle Üsküdar’ımızı marka yapacağız. Ve yine hiç  kimsenin kuşkusu olmasın ki halkımızın ve Üsküdar’ımızın menfaatleri  doğrultusunda belediye başkanının yetkilerini sonuna kadar kullanacağım. 



Buna inanın, bunu bilin! Gelin ezberleri bozup tabuları  yıkalım! Zaferimizi hep birlikte ilan edelim! Her şey çok güzel olacak!  Üsküdar için gönlümü açtım, yüreğimi ortaya koydum. Heyecanlıyım, umutluyum ve istekliyim.

Ses ver Üsküdar, sesime kulak ver ki, adil ve dürüst yönetime bu sesle kavuşalım.

 

Bu haber 1710 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER