ÇENGELKÖY MASTERLAR NAMAĞLUP DEVAM EDİYOR...

ÇENGELKÖY MASTERLAR NAMAĞLUP DEVAM EDİYOR...

Tarih 26 Kasım 2018, 18:55 YazdırBu haberi yazdır

Türkiye Master Süper Ligi’nde iddialı girdiği sezonda mükemmel başlangıç yapan Çengelköy Masterlar takımımız oynadığı 5 Maç sonunda 4 Galibiyet 1 Beraberlik ile yoluna devam ediyor.

ÇENGELKÖY MASTERLAR NAMAĞLUP DEVAM EDİYOR...

 

Türkiye Master Süper Ligi’nde iddialı girdiği sezonda mükemmel başlangıç yapan  Çengelköy Masterlar takımımız oynadığı 5 Maç sonunda 4 Galibiyet 1 Beraberlik ile yoluna devam ediyor. Oynadığı 5 Maçta rakip fileleri 17 Gol ile havalandıran takımımız kalesinde sadece 3 gol görerek defansı ile de forvet hattı ile de rakiplerine gözdağı vermeye devam ediyor. Ligin 3. Hafta maçında Bayrampaşa Stadı’nda Cibali Masterlar takımı ile karşılaşan temsilcimiz, rakibin baştan sona sert oyununa rağmen maçı sezonun iki formda ismi Gürkan ve Nedim’in golleriyle 2-1 kazandıktan sonra 4. Hafta maçında yaşadığı talihsizliklere rağmen İnanç Masterlar takımı ile yine Gürkan ve Nedim golleriyle 2-2 berabere kaldı. Ligin 5. Haftasında fikstür gereği BAY geçen ÇENGELKÖY MASTERLAR, 6. Hafta maçında rakibi Dereağzı Masterlar takımını Nedim ve Ziya’nın golleriyle 2-0 yenerek yoluna devam etti.

 

Takımımızın Başkanı Ercan Yılmaz yaptığı açıklamada “ Şükürler olsun emeklerimizin karşılığını sahada alıyoruz. Çok uzun uğraşlar sonucunda hem Çengelköyspor formasını yıllarca terletmiş arkadaşlarımızın,  hem de takıma katkı sağlayacağını düşündüğümüz yeni arkadaşlarımızın olduğu bir ekip kurduk ve tek amacımız bu ekiple şampiyonluk. Sakat arkadaşlarımızın olmasına rağmen as-yedek ayırımı yapmadan tüm arkadaşlarımızla birlik olduk ve yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

 

Teknik Direktörümüz Barış Kolgu ise “ Lig öncesi belirlediğimiz şampiyonluk hedefine odaklanmış şekilde yolumuza devam ediyoruz. Takımımız her geçen gün daha iyi oynuyor. Sakat arkadaşlarımız da aramıza katıldığında çok daha farklı bir takım olacağız.  Daha önce de söyledim yine söylüyorum:  bu yıl o yıl olacak... ve tarihi semtimize temsil ettiğimiz bu kulvarda şampiyonluk getireceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

Takıma bu sene katılan ve geçmiş yıllarda Çengelköy Spor formasını da giymiş olan futbolcularımızdan Ziya Karaman “ Takıma bu sene katıldım, ekibin bir çoğu ile yeni tanıştım ancak yıllardır bu takımın futbolcusu gibi hissetmemi sağlayan tüm takım arkadaşlarım ile birlikte şampiyon olacağız önemli “ dedi.

 

Görüşlerini aldığımız Metin Karabeyin “ Çengelköy Masterlar olarak iyi başladık iyi gidiyoruz, sonunda mutlaka hedeflerimize ulaşacağız. Bu semte başarıdan başka bir sonuç yakışmaz bunun bilincindeyiz.” Diyerek takımın iddiasını vurguladı.

 

Çengelköyspor Tarihinde çok önemli bir yeri olan kulüp efsanelerinden Remzi Hoca’nın oğlu, takımın geçen seneki kadrosunda da yer alan Serhat Özçelik de “Doğma büyüme Çengelköy’lü olarak bu takımda olmaktan gurur duyuyorum. Hep birlikte zoru başaracağız ve hiç olmadığımız bu kulvarda Çengelköy adını en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

 

Çengelköy Masterlar takımımıza bu sene yine geçen sene olduğu gibi takımımız kadrosunda da yer alan Ökkeş Kataroğlu ile Savaş Kataroğlu’nun yönetim kurulu başında oldukları KATAROĞLU İNŞAAT firması sponsor oldu. Ökkeş Kataroğlu yaptığı açıklamada “ Çocukluğumdan beri Çengelköy’lüyüm. Bu takımın altyapısında yıllarca oynadım. Yıllar sonra Masterlar takımı ile tekrar Çengelköy Spor formasını giymek, bu ekiple beraber emek vermek çok güzel bir duygu. Ayrıca ağabeyim Savaş Kataroğlu ile birlikte takımımıza maddi olarak da destek olma kararı aldık ve formamıza sponsor olduk Bu da bizim için ayrı bir onur” diyerek sözlerini noktaladı.

Bu haber 2063 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER