ÜSKÜDAR İSTİHDAM MERKEZİ TARAFINDAN 10 BİN KİŞİ İŞ SAHİBİ OLDU

ÜSKÜDAR İSTİHDAM MERKEZİ TARAFINDAN 10 BİN KİŞİ İŞ SAHİBİ OLDU

Tarih 14 Kasım 2018, 19:16 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesiyle başlattığı milli istihdam seferberliğiyle 10 bin kişiyi iş sahibi yaptı.

ÜSKÜDAR İSTİHDAM MERKEZİ TARAFINDAN 10 BİN KİŞİ İŞ SAHİBİ OLDU

Üsküdar Belediye Başkanlığı’nda ÜSİM tarafından istihdam edilen 10 bininci kişi olarak Medipol Hastanesi’nde işe başlayan Hemşire Ayşegül Arslan’a Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından tansiyon aleti hediye edildi. Üsküdar Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesiyle başlattığı milli istihdam seferberliğiyle 10 bin kişiyi iş sahibi yaptı.

Medipol Hastanesi’nde işe başlayacak olan Ayşegül Arslan kendisine böyle bir fırsat sağladıkları için Başkan Hilmi Türkmen’e teşekkürlerini sundu. Üsküdar’ın istihdam rekoru kırması nedeniyle Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in makamında düzenlenen törene Medipol Hastanesi yöneticileri de katıldı.

10 bin kişiye istihdam sağladıkları için büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ‘‘Üsküdar Belediyesi olarak 2014 yılında ÜSİM (Üsküdar İstihdam Merkezi) adı altında yeni bir birim oluşturduk. Amacımız iş arayanla, iş veren arasında köprü kurmaktı. Personelinden, yazılımı ve donanımına kadar çok profesyonel bir yapı oluşturdu. Hedefimiz 5.000 gencimize iş bulmak oldu ancak şimdi görüyoruz ki bu süreçte 10.000 kişiyi iş sahibi yaptık. Türkiye’deki istihdam seferberliğine Üsküdarımızdan önemli bir katkı sağladığımızı düşünüyorum. ÜSİM sadece bir iş ve personel bulma organizasyonu değil aynı zamanda iş birliği, güç birliği, gönül birliği hareketidir. Alın teriyle yaşamını kazanmak isteyen Üsküdar sakinlerinin yanında olma gayretidir. Daha güzel bir gelecek için ÜSİM istihdam çalışmalarına büyük bir heyecan ve hızla devam edecektir’’

Tören sonunda Başkanı Hilmi Türkmen, istihdam çalışmalarına destek veren Medipol Hastanesi yöneticilerine İstanbul’un Minyatürleri kitabını hediye etti.

Bu haber 2191 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER