15 Ekim Bayrak Töreni Final Okullarındaydı

15 Ekim Bayrak Töreni Final Okullarındaydı

Tarih 22 Ekim 2018, 13:00 YazdırBu haberi yazdır

15 Ekim 2018 Pazartesi sabahı yapılan Bayrak törenine katılan ilçe yöneticileri öğrenciler ve öğretmenlerle beraber yeni binanın açılış kurdelesini de kestiler

15 Ekim Bayrak Töreni Final Okullarındaydı



Özel Çengelköy Final Okulları Çengelköy şubesinde yapılan bayrak törenine Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Sn. Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sinan Aydın, belediye Meclis başkan vekili Esat Kalay  ve şube müdürleri katıldılar.


Üsküdar Kaymakamı Sefa Demiryürek “Okullarımız yakın bir zamanda ikili eğitime geçecekler buna en yakın aday da Üsküdar dır burada görev yapmaktan memnunum hepinize başarılar dilerim “dedi.


Hilmi Türkmen “Geleneksel hale getirdiğimiz pazartesi bayrak törenlerine istekle şevkle katılıyoruz. Hepinize iyi dersler, yaşamınızda başarılar dilerim dedi.”

15 Ekim 2018 Pazartesi sabahı yapılan Bayrak törenine katılan ilçe yöneticileri öğrenciler ve öğretmenlerle beraber yeni binanın açılış kurdelesini de kestiler. Yapılan konuşmalardan sonra sınıfları da ziyaret eden yöneticiler öğrencilere başarılar dilediler. Kurucu Okul yöneticileri Fazlı Kazmaz , Ertuğ Ertaş Sinan Bülbül  ile sohbet yapıldı Çengelköy’e yaptıkları bu yatırımdan dolayı memnuniyet dile getirildi. 

Bu haber 905 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER