ÇENGELKÖY MASTERLAR RAKİPLERİNE KORKU VERİYOR?.

ÇENGELKÖY MASTERLAR RAKİPLERİNE KORKU VERİYOR?.

Tarih 04 Ekim 2018, 01:23 YazdırBu haberi yazdır

Türkiye Master Süper Ligi’ne bu sene mutlak ve tek hedef şampiyonluk parolası ile hazırlıklarını devam ettiren Çengelköy Masterlar takımımız, Lig öncesi düzenlenen turnuvada oynadığı maçlarla rakiplerine gözdağı verdi.

ÇENGELKÖY MASTERLAR RAKİPLERİNE KORKU VERİYOR?.

 

Türkiye Master Süper Ligi’ne bu sene mutlak ve tek hedef şampiyonluk parolası ile hazırlıklarını devam ettiren Çengelköy Masterlar takımımız, Lig öncesi düzenlenen turnuvada oynadığı maçlarla rakiplerine gözdağı verdi. Turnuva öncesi oynadığı 3 Hazırlık maçını da rahat kazanan takımımız Turnuvanın ilk maçında, geçen sene aynı grupta yer alıp iki maçta da yenemediği Ümraniye Muyar Masterlar takımını 3-2 mağlup etti. Takımımızın gollerini Nedim Saydam (2) ve Gürkan Helvacığlu atarken oynadığımız futbolla turnuvanın en iddialı takımı olduğumuzu da tüm izleyenlere tekrar göstermiş olduk. Takımımız turnuvanın ikinci maçında ise Ataşehir Masterlar takımı ile karşılaştı ve karşılaşmadan 5-1 gibi net skorla ayrıldı. Maçın başından sonuna kadar üstünlüğü elinden bırakmayan takımımızın gollerini son haftaların formda isimleri Nedim Saydam (3) Gürkan Helvacıoğlu (2) attı. Geçen sezon sakatlanan Hakan Demirci’nin aylar sonra bu maçta forma giymesi tüm takımı sevindirdi ancak maçın şanssız olayı ise, geçen sene tüm maçlarda da forma giyen Serdar Yılmaz ile takım kaptanımız Zafer Ardıhan’ın sakatlanarak oyundan çıkmaları oldu. Her iki futbolcumuzun da turnuvanın diğer maçlarında oynayamayacağı ve ligin ilk maçına yetişmeye çalıştıkları teknik heyetimizce belirtildi.

 

Teknik Direktörümüz Barış Kolgu yaptığı açıklamada “ Lig öncesi tüm takımın maç performansını ligimizde yer alan diğer takımlar karşısında görmek bizim için çok önemliydi. Gayet iyi başladık ve çok iyi gidiyoruz. Tek üzüntümüz sakatlanan arkadaşlarımız. Herkes özveri ile çalışıyor ve sakat arkadaşlarımız dahil tüm maçlara 20 kişi ile gidiyoruz bu da ne kadar takım olduğumuzun en büyük göstergesi. Daha önce de söyledim yine söylüyorum:  bu yıl o yıl olacak... ve tarihi semtimizi temsil ettiğimiz bu kulvarda şampiyonluk getireceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

Takımımıza bu sene katılan ve hazırlık maçlarında golleriyle rakiplerine gözdağı veren futbolcumuz Nedim Saydam yaptığı açıklamada “ Bu lige yabancı değilim ama doğup büyüdüğüm ÇENGELKÖY formasını taşımak ayrı bir gurur benim için. Başkanımız, Hocamız ve tüm arkadaşlarımızla bu sene Şampiyonluğu ÇENGELKÖY’e getirmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız” dedi.

 

Geçen sene yüksek performansı ile tüm maçlarda oynayan ve bu seneye de çok formda başlayan Gürkan Helvacıoğlu da “ Geçen sene acemiliği attık bu sene rakiplerimiz için korkulan takım olduk ve böyle devam edecek, mutlu sona hep birlikte uzanacağız” şeklinde konuştu.

 

Son olarak görüştüğümüz yine takımın yenilerinden Özgür Boztepe ise “ Takıma bu sene katıldım, tüm ekip ile bu sene tanıştım ancak yıllardır bu takımın futbolcusu gibi hissetmemi sağlayan tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu sene şampiyonluk bizim olacak.” Diyerek duygularını dile getirdi.

 

Bu haber 2133 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER