ÇENGELKÖY 2.tura yükseldi

ÇENGELKÖY 2.tura yükseldi

Tarih 30 Ağustos 2018, 12:14 YazdırBu haberi yazdır

sonuç 2-0 ikinci turdayız.

ÇENGELKÖY 2.tura yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan takımımız 29/08/2018 Çarşamba günü Saat 16:30’da Çavuşbaşı Stadı’nda Tekirdağ temsilcisi Çerkezköy 1911 Spor Kulübü ile Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur eleme müsabakasında karşı karşıya geldi sonuç 2-0 ikinci turdayız.

 

Ziraat Türkiye kupası 1.Tur müsabakasında karşılaştığı rakibi Çerkezköy 1911 Spor’u Serdal Öz ve Birol Öztürk’ün attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Çengelköy Gazetesi olarak başta teknik kadromuz olmak üzere tüm futbolcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Maçın ilk devresinin golsüz beraberlikle bittiğinde acaba uzatmalara mı gidecek diye düşünürken Çengelköyspor kalitesini gösterdi hem iyi müdafaa yaptı hemde akıllı hücumlarla iki golü bulmayı başardı. Zaten pek çok gol pozisyonu gelen iki golün habercisi idi. Turun geçilmesi Başkan İsmet Özay ı yöneticileri teknik kadroyu mutlu ettiği gibi taraftarlarımızı ve futbolcu ailelerini de çok mutlu etti.

Bu yıl geçen yıldan daha kaliteli daha çok koşan ve mücadele eden bir Çengelköyspor izleyeceğiz sanırım, hem kupada hem de BAL da Çengelköyspora başarılar diliyoruz.

Bu haber 695 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER