ENGİN AKAD ANADOLU VE AKŞAM LİSESİ ÖNÜMÜZDEKİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FAALİYETE GEÇİYOR

ENGİN AKAD ANADOLU VE AKŞAM LİSESİ ÖNÜMÜZDEKİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FAALİYETE GEÇİYOR

Tarih 19 Temmuz 2018, 13:21 YazdırBu haberi yazdır

İlçemizde, geçtiğimiz yıllarda anaokulu, ilkokul, ortaokul, temel lise ve kurs merkezi olarak faaliyete başlayan ENGİN AKAD OKULLARI, halkasına Anadolu ve Akşam Lisesini de ekliyor.

ENGİN AKAD ANADOLU VE AKŞAM LİSESİ ÖNÜMÜZDEKİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FAALİYETE GEÇİYOR

 

İlçemizde,  geçtiğimiz yıllarda anaokulu, ilkokul, ortaokul, temel lise ve kurs merkezi olarak faaliyete başlayan ENGİN AKAD OKULLARI, halkasına Anadolu ve Akşam Lisesini de ekliyor. Çengelköy Zübeyde Hanım Caddesinde açılacak olan Anadolu Lisesinin tecrübeli ve yetkin bir eğitim kadrosuna sahip olduğu belirtilirken, okul ücretlerinin halkın her kesimine hitap edeceği vurgulandı. Fiziki koşullar ve eğitim programıyla ilçemizin gözde okulları arasında yer almayı hedefleyen Engin Akad Anadolu Lisesi'nin  YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı)'de iddialı olduğu  haber verildi.

 

 

EĞİTİM POLİTİKALARIMIZ VE AYIRDEDİCİ ÖZELLİKLERİMİZ...

Kurum hakkında bilgileri Engin Piraz dan aldık “Kurulduğumuz günden bugüne kurumlarımız verdiği kaliteli Eğitim hizmeti, Deneyimli Öğretmen kadrosu, Modern, Çağdaş, Atatürk ilkelerini benimseyen, Evrensel, Yenilikçi Eğitim anlayışı ile bölgesinde marka olmuş neticesinde de  ENGİN AKAD KOLEJİ 'ini kurarak bölgemizde 3 yerleşkesinde bulunan okullarıyla Anaokulundan Üniversiteye kadar uzanan tüm birimleri bünyesinde toplamıştır. Kurumlarımıza Anaokulu yaşlarında kayıt olan öğrencinin Lise bitinceye kadar olan Eğitim-Öğretim hayatını birlikte geçirebileceği bir yapılanma oluşturulmuştur.”

Engin PİRAZ

Akad Eğitim Kurumları / Kurucu

 

Bu haber 557 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER