
Çengelköy de yavru kedi kurtarıldı


Mahallemizde annesi kediler tarafından öldürülmüş bir minik can 29.06.2018 tarihinde mahalledeki Paşa Döner Kokoreç adlı iş yerinin havalandırma boşluğuna çıkmış, oradan sürekli bağırarak yardım istemiştir
Çengelköy de yavru kedi kurtarıldı
Mahallemizde annesi kediler tarafından öldürülmüş bir minik can 29.06.2018 tarihinde mahalledeki Paşa Döner Kokoreç adlı iş yerinin havalandırma boşluğuna çıkmış, oradan sürekli bağırarak yardım istemiştir. Fakat biz sakinler 03.07.2018 tarihine kadar türlü yöntemler denememize rağmen onu oradan indirmeyi başaramadık.
Bu iş yeri sahiplerine durumu bildirdiğimizde çok duyarlı davranarak tüm personeli ile ona ulaşmaya çalışmışlar. Beslemişler, açlıktan susuzluktan ölmesine izin vermemişler ve 03.07.2018 tarihinde yine aynı personel özel bir taktik geliştirerek bu minik canı korkudan saklandığı yerden çıkarıp hiçbir şekilde zarar görmesine izin vermeden başarılı bir operasyonla kurtarmışlardır.
Kendilerine bu insani duyguları ve sıkı bir hayvan sever oldukları için teşekkürü borç biliriz. İş yeri sahibi ve tüm personeline sağlıklı günler ve bol kazançlar dileriz.
Güzel Çengelköyümüzün diğer esnaflarının da bu duyarlılığı örnek alması dileğiyle.
ALTINKÖY SİTESİ DÖNÜŞÜMÜN ÖNÜNÜN AÇILMASINI İSTİYOR...
Altınköy sitesinin son yıllarda birinci gündem maddesi Kentsel dönüşüm idi, bu konuda her genel kurulda yönetim kurulu derlediği bilgileri üyeleri ile paylaştı üyeler fikirlerini genel kurullarında söyledi ve yıllar içerisinde konu olgunlaştı.
Egzersiz alışkanlığı kazanmak için beş öneri...
Düzenli egzersizin hem beden hem zihin sağlığına faydaları saymakla bitmiyor.
Ülkü Ocakları'ndan İklim Krizi Raporu...
Ülkü Ocakları Stratejik Araştırmalar birimi İklim Krizi ve Türkiye raporu adı altında bir çalışma hazırlarken...
ÜSKÜDAR’DA İSTANBUL SÖZLEŞMESİ EYLEMİ YAPILDI...
Kadın örgütlerinin sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı üzerine 25.MART. Perşembe günü Üsküdar İskelesi’nde bir araya gelen kadınlar Türkiye’nin İstanbul adını taşıyan sözleşmeden Cumhurbaşkanı’nın kararıyla tek taraflı olarak çekilmesini protesto etti.
ÇAĞRIBEY ANADOLU LİSESİNDEN DİJİTAL EĞİTİM...
Üsküdar'ın güzide okullarından Çağrıbey Anadolu Lisesi'nin uluslararası çapta yürüttüğü projeyi haber yapmak istedik ve örnek projeyi sizlere de tanıtmak istedik.
CİDE SOĞUKSU DERNEĞİ VAKFI GENEL KURULU ÇENGELKÖY’DE GERÇEKLEŞTİ...
Çengelköy’ün en aktif ve en güzide derneği olan Cide Soğuksu Derneği Vakfı 12.Dönem Olağan Genel Kurulunu 20 Mart 2021 Cumartesi günü büyük bir üye katılımı ve konukları ile beraber Çengelköy de gerçekleştirdi.
YENİDEN REFAH PARTİSİ ÜSKÜDAR ZİYARETİMİZ...
Yeniden Refah Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığının Nuhkuyusu Caddesinde bulunan İlçne binasında yöneticilere haftalık toplantısı öncesi ziyaret yaptık ülke ve Üsküdar gündemleri hakkındaki görüşlerini dinledik ve sizlere aktarmak istedik.
İBB ÜSKÜDAR’DA DÖNÜŞÜME EL ATTI...
İlçemiz Üsküdar’da TOKİ, parsel küçültme ve mütahit girişimlerinin yanında İ.B.B. de kentsel dönüşüm işine girişti.
ÇENGELKÖY CADDE İLE ÇENGELKÖY DÖNÜŞÜYOR...
Çengelköy Cadde projesini başlatan Zafer Yelkenci ile başladıkları proje ve devamında neler yapacakları ile ilgili bilgiler almak için bürosuna uğradık ve aldığımız bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istedik.
GAZETECİLER ESAT KALAY’A BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ...
17 Şubat Çarşamba günü Üsküdar ın gazetecileri anne ve babasını korona hastalığı yüzünden art arda kaybeden Başkan Danışmanı Esat Kalay’a taziye ziyareti yaptılar.