
Tayyip Erdoğan Üsküdar da halka seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4'üncü ilçe mitingini evinin de olduğu Üsküdar'da gerçekleştirdi.
Tayyip Erdoğan Üsküdar da halka seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4'üncü ilçe mitingini evinin de olduğu Üsküdar'da gerçekleştirdi.
Erdoğan bedelli askerlikle ilgili olarak, "Ben Genelkurmay Başkanını çağıracağım. Milli Savunma Bakanımı çağıracağım. Onlarla birlikte oturacağım. Konuşacağım. Nihai kararımızı da vereceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal, Maltepe, Ataşehir mitinglerinden sonra Üsküdar'a geldi. Ataşehir'de kendisini bekleyen kalabalığa bir konuşma yapan Erdoğan, Muharrem İnce'yi eleştirerek, “Bay Muharrem'in telefon konuşması sosyal medyada düştü. O ne ağız. Hale bak. Bunlardan bu ülkede cumhurbaşkanı adayı olabilir mi? Siyasette ahlak çok önemli. Edep adap çok önemli. Yoksa benim milletim gerekli dersi bunlara sandıkta verir. Benim milletim edep, adap noktasında bu işin hassasiyetini bilir. Bir hocam vardı. Bir gün dedi ki: 'Evladım neslini bil. Ceddini bil haddini bil' Şimdi biz de bunlara diyoruz ki neslini, ceddini haddini bil" dedi.
TERÖRLE MÜCADELE
Ulaşımda tarihi adımlar attıklarını belirten Erdoğan, " Nerden nereye geldik. Devam edeceğiz. Biz dağları deldik. Biz Ferhat olduk. İşte Şirin karşımda. Şirin'e ulaşmak için biz dağları deldik. İşte dün Mardin Şanlıurfa, Gaziantep'teydik. Dedim ki; Amanoslar'ı da deleceğiz. Amanoslar'ı da delerek o teröristlerin, onların inlerine gireceğiz. Girdik mi girdik. Giriyor muyuz? Giriyoruz. Şu anda içeride ve dışarıda PKK'ya karşı gereken mücadeleyi veriyor muyuz? Cudi'de verdik mi? Gabar'da verdik mi? Tendürek te verdik mi ? Bestler Derelerde verdik mi? Şimdi Kandil'de veriyor muyuz? Bay Muharrem ne diyor? Oraya gidemezsin diyor. Bay Muharrem biz şu anda Kandili bombaladık. Bombalıyoruz" şeklinde konuştu.
BEDELLİ ASKERLİK
Bedelli askerlik ile ilgili de konuşan Erdoğan, “24'ünden sonra masamın üzerinde. Önemli olan çalışmalarımdan bir tanesi de odur. Ama ben Bay Kemal ve Bay Muharrem gibi palavra atamam. Ben Genelkurmay Başkanını çağıracağım. Milli Savunma Bakanımı çağıracağım. Onlarla birlikte oturacağım. Konuşacağım. Nihai kararımızı da vereceğiz" diye konuştu
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.
ÜSKÜDAR MİSİAD İLÇE BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Üsküdar şubesinin başkanı Genel başkan Feridun Öncel’in tensipleriyle Burhan Makıroğlu oldu.
ÜSKÜDAR “KADIN VE ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ İLE PSİKOTERAPİ MERKEZİ” CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilerek yapımı tamamlanan Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi ile Psikoterapi Merkezi CHP Lideri Özgür Özel'in katılımıyla hizmete alındı
Hayırsever İş İnsanı Burhan Makıroğlu'na 2025 Onur Ödülü

Topluma Katkıda Sınır Tanımıyor Üsküdar’da düzenlenen prestijli bir törende, çok sayıda ünlü ismin arasında yer alan Makıroğlu
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ

21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi




