İSPARK’ta görev değişimi

İSPARK’ta görev değişimi

Tarih 12 Mayıs 2018, 12:11 YazdırBu haberi yazdır

İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut’un 27.dönem milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi üzerine iSPARK Genel Müdürlüğü’ne Uğur Kara atandı.

İSPARK’ta görev değişimi

 

İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut’un 27.dönem milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi üzerine iSPARK Genel Müdürlüğü’ne Uğur Kara atandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Koordinasyon Müdürü Hasan Yılmaz ve İSPARK birim müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen devir teslim töreninde Nurettin Korkut görevi Uğur Kara’ya devretti.

 

İSPARK Genel Müdürlüğü görevine atanan Uğur Kara “İstanbul Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde başlattığımız projelerimizi hızlı bir şekilde tamamlayacağız” dedi.

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin hedefleri doğrultusunda hizmet yapmanın büyük bir mutluluk olduğunu dile getiren Uğur Kara “İspark’ı bulunduğu noktadan daha ileri seviyelere taşımak için tüm gayretimizle çalışacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyemizin belirlemiş olduğuvizyona uygun şekilde yeni projeleri hayata geçirerek, İstanbul halkına kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz’ ’dedi.

 

Bu haber 477 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER