
Börekçi İşadamları Dernek merkezi açıldı


29.Nisan Pazar günü Ümraniye de bulunan Börekçi İşadamları derneği merkez binası düzenlenen törenle açıldı.
Börekçi İşadamları Dernek merkezi açıldı
29.Nisan Pazar günü Ümraniye de bulunan Börekçi İşadamları derneği merkez binası düzenlenen törenle açıldı.
İstanbul da yaklaşık 4000 börekçi bulunuyor ama çoğu ya fırıncı yada pastacı dernekleri çatısı altında bulunuyorlar, kısa adı BİADER i kuran 200 börekçi dernekleşmenin sevincini taşıyordu.
Çengelköy den tanıdığımız Çengelköy börekçisinin ortağıve aynı zamanda derneğin başkanı olan Bülent Dilbağı konuyla ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu “Börekçi işadamları derneğini farkındalık yaratmak için kurduk. Geleneksel ürünümüz bir fastfood gibi algılanıyor biz bunu değiştirmek için çaba harcayacağız. Üniversitelerde Gastronomi alanında yer almasını sağlayacağız. Üye işyerlerimizde güvenilir sağlıklı ürünler sunarak bunu önemsediğimizi göstereceğiz. Üye işyerlerini bronz, gümüş ve altın belgeler vererek müşterilerimize üst seviye hizmet vereceğiz. Örneğin bayan erkek tuvaletler olacak bunlarda sıcak soğuk su olacak üretimde temizlik bariyerleri hissedilecek ve bunlar tüketiciye her türlü kanaldan anlatılacak.
Temiz ve güvenilir mamüller yapılması teşvik edilecek. Derneğimiz kamuoyunu bilgilendirecek. Yönetim kurulu arkadaşlarımız Resul Orgun, Barış Alkan, Savaş İşcan, Mehmet Ali Geçer, Aziz Koç, Hasan Gürbey, Sinan Deniz ve Erdal Sevindik den oluşuyor hepside işlerinde başarılı arkadaşlar. Bugün bu açılış derneğimiz için bir milat olacak. “
Bizde Boğaziçi Çengelköy Gazetesi olarak Dernek Başkanı Bülent Dilbağı ve arkadaşlarına başarılar diliyoruz.
,
BİADER...Börekçi İşadamları derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Çengelköy-Kuzguncuk-Kabataş Hattı’na Beşiktaş Uğraması Eklendi
İstanbul Şehir hatlarından Çengelköy İskelesini güçlendiren bir adım geldi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı