Başkan Türkmen “Kadına karşı yapılan suç insanlık suçudur” dedi


Üsküdar Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeni ile kadın çalışanlarına yönelik kahvaltı etkinliği düzenledi. Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleşen kahvaltıya 620 kadın çalışan katıldı.
Başkan Türkmen “Kadına karşı yapılan suç insanlık suçudur” dedi
Üsküdar Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeni ile kadın çalışanlarına yönelik kahvaltı etkinliği düzenledi. Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleşen kahvaltıya 620 kadın çalışan katıldı.
Gerçekleştirilen programda konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen öncelikle Türkiye’nin sınır güvenliği için sürdürülen Afrin operasyonuna değindi. Türkmen, “Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor resmen savaş halindeyiz bu zor günlerde ne yazık ki savaşın en çok mağdur olanı hanımlar, annelerimiz, kız kardeşlerimiz, eşlerimiz, çocuklarımız ve tabii ki babalarımız ama savaşın kadınlar üzerindeki etkisi bir günlük bir aylık bir yıllık değil maalesef hayatının tamamını etkiliyor’’ dedi.
Türkmen, Kadınların toplumda varlık sebebi olduğunu, 8 Mart’ta ki anlayışın yılın 365 günü geçerli olması gerektiğini dile getirdi:
“Kadına karşı şiddetin özellikle son günlerde basında çokça duyulduğu bir günde kadını küçümseyen kadını yok sayan hakaret eden onun çalışmalarını gayretlerine, emeklerine saygısızlık yapan insan olamaz. Kadına karşı yapılan” suç insanlık suçudur. Bizler kadını hor gören, kadını hakir görmek isteyenleri tanımıyoruz, bizlerden değildir.”
Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen günün anısına geleceği aydınlatan kadınlara mum dağıtırken, kadın çalışanlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programı ve hediyeler için BaşkanTürkmen’e teşekkür ettiler.
PTT’ YE DESTEK BELEDİYEDEN...
Bölgemizdeki PTT şubelerine belediyemiz eleman desteğinde bulunarak çalışmalarına destek olunmaya başlandı.
KURSLAR yüz yüze eğitime geçiyor...
Milli Eğitim Bakanlığı, özel öğretim kurumlarınca verilen kursların sokağa çıkma kısıtlamalarına uymak şartıyla yüz yüze eğitime başlayabileceğini duyurdu.
TÜED Başkanı Ergün; Yeni asgari ücretteki 500 lira net artışın emeklilerimizin aylıklarına da yapılmasını bekliyoruz...
"Gelir ve aylık alanlar arasında en mağdur kesim, SSK ve Bağ-Kur emeklileri olmuştur. En az aylık ödemesi 1500 lira. Bu ücretle geçinmenin zorluklarını bilmeyen yok.
ALTINKÖY DÖNÜŞÜMDE GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR...
Son yıllarda genel kurullarında en önemli maddenin Kentsel Dönüşümün olduğu Altınköy Sitesi artık dönüm noktasında.
ÇENGELKÖY'DE BARİYERLER TEHLİKE ARZEDİYOR...
Çengelköy merkezde bulunan ana caddemize otoların parklanmasını sınırlandırmak amacı ile geçmiş yıllarda çelik bariyerler yerleştirilmişti.
ATLAS MADEN ÇENGELKÖYSPOR OTOBÜSÜ ARTIK YOLLARDA...
Atlas Maden Çengelköyspor otobüsü aralık ayından itibaren takımı deplasmanlara ve iç saha maçlarına götürüyor.
Sebahattin Civelek: Çengelköysporumuzun yanındayız...
Kalbimiz Çengelköydeydi, artık ismimiz de Çengelköy’de Çengelköysporun başarıya ulaşması için ne kadar katkımız olursa o kadar mutlu oluruz.
ÇENGELKÖYSPOR ATLAS MADEN ÇENGELKÖYSPOR OLDU...
3.Lig 2.Grupta mücadele eden Çengelköyspor Futbol Yatırım A.Ş. ile Atlas Maden Şirketler Grubu ile isim sponsorluk anlaşması görüşmeleri Kasım ayı boyunca sürdü ve imza atılarak sonuçlandırıldı.
VANİKÖY CAMİİ İMAMI MUSA TEMİZ’İ KAYBETTİK
Vaniköy camisinin yanmasının ardından bir gün sonra Musa Temiz in ölümü ailesini ve sevenlerini çok üzdü.
ÜLKÜ OCAKLARINDAN DİJİTAL ATILIM...
Ülkü Ocaklarının yeni dijital eğitim platformu olan ve kısa zaman içerisinde tüm Türk Gençliği’nin beğenisini kazanan “Bilgi Ocak” ta sitesi...