ÜSKÜDAR’DA 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANDI


Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılı vesilesiyle Üsküdar Şemsipaşa Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk bırakma töreninin ardından, Üsküdar Kaymakamlığı ve Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde kahvaltı programı gerçekleştirildi.
ÜSKÜDAR’DA 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANDI
Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılı vesilesiyle Üsküdar Şemsipaşa Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk bırakma töreninin ardından, Üsküdar Kaymakamlığı ve Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde kahvaltı programı gerçekleştirildi.
Üsküdar Şakirin Camii imam hatibi Nurullah Çelebi’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa Garnizon Komutanı Vekili Albay Necati Kaya, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar İlçe Müftüsü Ali Çakmak, gazilerimiz ve kıymetli şehitlerimizin değerli aileleri katıldı.
Programda konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu anlamlı buluşmada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanların hayatında unutmadıkları tarihler olduğu gibi milletlerinde tarihinde unutulmayan, unutulmayacak olan günler, sayfalar vardır. Bizim Türk milleti olarak asla unutamayacağımız, üzerinden asırlarda geçse hiçbir zaman bizim kalbimizden, zihnimizden silinmeyecek unutulmayacak tarihlerden birisi 18 Marttır. Bugün burada özelde 18 Mart 1915, genelde de tarihimize altın harflerle yazılmış günleri hatırlamak ve o tarihleri bizlere armağan eden şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, minnetle, şükranla yâd etmek üzere bir aradayız. Böylesine anlamlı bir günü bize yakışır, ecdadımıza yakışır bir şekilde icra etmek durumundayız,” diye konuştu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.
ÜSKÜDAR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Üsküdar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
CHP 20 AĞUSTOS’DA ÜSKÜDARDA EYLEMDEYDİ
CHP nin haftada bir İstanbul bir tane de Anadolu da olmak üzere yaptığı mitinglerin bir tanesi de 20 Ağustos Çarşamba günü Üsküdar da düzenlendi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA TAHA SARICAOĞLU ATANDI
Üsküdar AK Partide görev değişikliği yaşandı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Erdem Demir in yerine Taha Sarıcaoğlu atandı.
VİZYON ÜSKÜDAR 2050 GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Vizyon Üsküdar 2050 Gençlik Buluşması kapsamında, Vizyon Üsküdar 2050 planlama süreci kamuoyu ve gençlerle paylaşıldı
ÜSKÜDAR’DA İKİ “EMEKLİLER LOKALİ”NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Emeklilere yönelik sosyal destek projelerini sürdüren Üsküdar Belediyesi, iki “Emekliler Lokali”nin hizmete açılışını gerçekleştirdi.
SAADET ÜSKÜDAR’DA HÜSEYİN ÇAKMAK DÖNEMİ
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda Hüseyin Çakmak ilçe başkanlığı görevi getirildi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE MUHARREM LOKMASI PAYLAŞILDI
13 Temmuz Pazar günü öğlen saat 13.00 de Muharrem matem oruçları sonrası Muharrem ayına özgü kazanlarda aşure pişirildi ve dağıtımı yapıldı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.