Masterler maçlarına devam edildi

Masterler maçlarına devam edildi

Tarih 26 Şubat 2018, 20:03 YazdırBu haberi yazdır

Kurulduğu günden beri maçları ilgiyle izlenen ÇENGELKÖY MASTERLAR takımının Şubat ayı içerisinde puan sıralamasındaki yeri değişmedi.

Masterler maçlarına devam edildi

 

Kurulduğu günden beri maçları ilgiyle izlenen ÇENGELKÖY MASTERLAR takımının Şubat ayı içerisinde  puan sıralamasındaki yeri değişmedi.

 

Hasta ve sakat oyuncuların çokluğu sebebiyle hemen hemen tüm maçlarına farklı 11 ile çıkan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımı önce ligde sıralamadaki rakibi PAŞALİMANI MASTERLAR takımı ile 2-2 ( Goller : Barış Kolgu ? Gürkan Helvacıoğlu )  berabere kaldı. Sonrasında ÜMRANİYE MUYAR MASTERLAR takımına baştan sona çekişmeli geçen maçta son dakika golüyle 3-2 ( Goller : Gürkan Helvacıoğlu ? Yücel Kaya ) yenildi. Sezonu lider tamamlamayı garantileyen KARTAL BULVAR MASTERLAR takımına yenilen ÇENGELKÖY MASTERLAR ekibi ligin son maçında KOZYATAĞI MASTERLAR Takımı ile karşılaşacak ve sezonu tamamlayacak.

 

 

Takımın orta saha oyuncularından HAKAN DEMİRCİ  “sakatlığım sebebiyle bir çok maçta maalesef tribünden izlemek zorunda kaldım. Arkadaşlarımın gayreti ve çabasını gördükçe oynayamamak sakatlıktan çok daha ağır geliyor. Bu sene ilk senemizdi ve tecrübe kazandık. İnşallah önümüzdeki sezon çok daha iyi yerde ligi tamamlayıp bu semte daha büyük başarılar kazandıracağız”  dedi. Takımın diğer oyuncularından olan MUSTAFA ÖMER AÇIKGÖZ de “ben de sakatlığımdan dolayı maçlarda yeterince süre alamadım. Sezon öncesinde düşündüklerimizi sahaya yansıtmaya çalıştık ancak sakatlıklar bu sene maalesef takım üzerinde çok etki etti ve kazanabileceğimiz maçları da eksikliklerimiz yüzünden kazanamadık. Bu sene bizim için lige alışma dönemi idi ve biz gelecek sezona çok daha farklı hazırlanacağız” şeklinde açıklamada bulundu.

 

Takım Kaptanı BARIŞ KOLGU  ise yaptığı açıklamada  “ Maalesef 25 Şubat Sabahı tüm maçlarda forma giymiş olan takımımızın en önemli oyuncularından, arkadaşımız - kardeşimiz ÜMİT TAŞKIN’ın babası MEHMET TAŞKIN’ın vefat haberini aldık. Hepimizin başı sağolsun.”  dedi.

 

ÇENGELKÖY MASTERLAR takımı ligin son maçında 3 Mart 2018 Cumartesi günü KOZYATAĞI MASTERLAR ile oynayacak ve sezonu tamamlayacak

 

Bu haber 619 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER