Altınköy Başkanı Osman Uğur “Kentsel dönüşüm kararını sizler vereceksiniz”dedi

Altınköy Başkanı Osman Uğur “Kentsel dönüşüm kararını sizler vereceksiniz”dedi

Tarih 20 Şubat 2018, 15:10 YazdırBu haberi yazdır

Altınköy Sitesi 20 Aralık günü yönetim kurulunun aldığı karar gereği 18.Şubat Pazar günü Kral Düğün Salonunda saat 13.00 de yıllık olağan genel kurulunu çoğunluğun sağlanması ile ya

Altınköy Başkanı Osman Uğur “Kentsel dönüşüm kararını sizler vereceksiniz”dedi

Altınköy Sitesi 20 Aralık günü yönetim kurulunun aldığı karar gereği 18.Şubat Pazar günü Kral Düğün Salonunda saat 13.00 de yıllık olağan genel kurulunu çoğunluğun sağlanması ile yaptı.


Önce Başkanlık divanı seçildi Kazım Koçana ve ekibi oy birliği ile seçildi. Toplantı tutanaklarını imzalama yetkisini aldıktan sonra tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu istiklal marşı okundu.


Gündem maddelerine göre faaliyet raporunu Başkan Osman Uğur okudu geçen dönem boyunca yapılan işleri anlattı ,denetleme kurulu raporunu ise Nemci Gündem okudu kayıtların usulüne uygun olduğunu belirtti.


Söz alan ortaklar faaliyetler hakkında fikirlerini söylediler yapılan açıklamalardan sonra raporlar oybirliği ile kabul edildi. Her iki kurul da oy birliği ile ibra edildiler.

Açılan davalar konusunda çalıştırılan güvenlik personelleri hakkında detaylı bilgi verildi ve konu hakkında avukat hanım ayrıca bilgi verdi. Çalışan personeli ancak bir kapıyı otomasyon yaparak azaltabildik denildi.


İmar konulu madde de başkan Osman Uğur “Geçen yıl ki kongremizde kentsel dönüşüm komisyonu kurmak için karar almıştık bunu gerçekleştirdik. Ekim ayından bu yana komisyon ve yönetim gelen dönüşüm önerilerini incelemek için defalarca bir araya geldi. Geçen yıl inşaat firmaları zorlandığı için iki büyük firmadan gelen yüzde 55 lehimize olmak üzere teklifi ciddiye alarak görüşmeler yaptık.

Biz yönetim olarak dönüşüm konusunda yetki istemiyoruz var olan komisyon gelen teklifleri değerlendirmeli ve gerekirse olağanüstü genel kurul düzenlenir ve kararı en yetkili kurum olan genel kurul verir. Kentsel dönüşüm kararını sizler vereceksiniz. dedi


Bu konuda ortak Resul Selimi önerilerini sunduğu gibi yönetim kurulu ileride aidat yükü altında ezilmemek için kooperatife dükkanlardan da pay verilmesi konusunun önemini hatırlattı. Pek çok üye görüşünü belirtti.


Yıllık tahmini bütçe görüşüldü aylık aidatın 155 tl mi yoksa üç güvenlik alarak 180 tl mi olacağı tartışıldı, ve 155 tl olmasına karar verildi.

 

  

 

 

Bu haber 666 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER