Down sendromlu gençler Çengelköy’deydi...

Down sendromlu gençler Çengelköy’deydi...

Tarih 16 Şubat 2018, 11:56 YazdırBu haberi yazdır

DOWN SENDROMLU GENÇ BİREYLERİMİZ VE 40 HARAMİLER EKİBİ İLE MUHTEŞEM VE UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİLER

Down sendromlu gençler Çengelköy’deydi?

 

DOWN SENDROMLU GENÇ BİREYLERİMİZ VE 40 HARAMİLER EKİBİ İLE MUHTEŞEM VE UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİLER

 

4 Şubat tarihinde Profesyonel fotoğrafçı Muammer Yanmaz liderliğindeki tecrübeli ekibi40 Haramiler ile birlikte Çengelköyde Dost Yaşam Down Sendromu Vakfı iş birliği ile gerçekleşen etkinliğimiz de Down Sendromlu Genç bireylerimizin profesyonel fotoğraflarını çekmek için buluştuk.

 

Sabahın erken saatlerinde 40 Haramiler ekibi ile, “Çengelköy Rum Ortodoks Aya Yorgi Kilisesi”nin önünde buluştuk. Kilise içerisinde ayine katılmamıza destek olan ve ayin sonrası bizlere muazzam bilgiler aktaran Vasil Bey’e teşekkürlerimizi sunarız.

 

Ayin sonrası kısa birkaç fotoğraf çekimi akabinde, sahilde güzel bir kahvaltı yaptık. Sabah keyif kahvelerimizi yudumladıktan sonra, Down Sendromlu genç bireylerimiz aramıza katılmadan önce kısa ve keyifli bir semt turu yaptık, muhteşem kareler yakaladık.

 

Eski Rum evlerinin  bulunduğu  sokakları, dokunulmamış tarihi eserleri, asırlık çınarları ile şirin mahalle aralarında harika fotoğraflar çektik. Yaklaşık 1-1,5 saatlik kültür turumuz sonrası Down Sendromlu genç bireylerimizi karşılamak ve dinlenmek için Ecem Cafe’de Kadir abimizin mekanında yerlerimizi aldık. Biz çaylarımızı yudumlarken Down Sendromlu gençlerimiz ve aileleri aramıza katıldı. Hepsi birbirinden özenle hazırlanmış gençlerimiz ile iç ve dış mekan çekimleri için iç organizasyonumuzu yaptık. İç mekan çekimlerinde göstermiş oldukları hassasiyet dolayısı ile Hurma Cafe ve Maia Çikolata’ ya sonsuz teşekkürler.

 

Son derece keyifli ve unutulmaz bir gün oldu hepimiz için. Katkılarından dolayı Muammer Yanmaz ve Ekibi 40 Haramiler grubuna teşekkür ederiz.

Fotoğraflar Muammer Yanmaz ve Ekibi 40 Haramiler tarafından çekilmiştir 

 

                          

 

 

 

Bu haber 655 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER