Spina Bifidalı Gençler ve Aileleri Kahvaltıda Buluştu

Spina Bifidalı Gençler ve Aileleri Kahvaltıda Buluştu

Tarih 12 Kasım 2017, 13:30 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Belediye Başkanlığı ve Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği’nin katkılarıyla Türkiye Spina Bifida Derneği İstanbul Şubesi tarafından ‘’Spina Bifida’lı Aileler Kahvaltıda Buluşuyor’’ programı yapıldı

Spina Bifidalı Gençler ve Aileleri Kahvaltıda Buluştu

Üsküdar Belediye Başkanlığı ve Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği’nin katkılarıyla Türkiye Spina Bifida Derneği İstanbul Şubesi tarafından ‘’Spina Bifida’lı Aileler Kahvaltıda Buluşuyor’’ programı 5 Kasım 2017 tarihinde 10.00-12.00 saatleri arasında Üsküdar Belediyesi Binasında geniş katılımla düzenlendi.

Programda konuşan Türkiye Spina Bifida Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Mustafa Koçoğlu, Derneğin çalışmalarından kısaca bahsederek artık dernekte gençlerin söz sahibi olması gerektiğini belirtti. Yapılan her programa katılarak desteklerini esirgemeyen Spina Bifidalı ailelere teşekkürlerini sunan Başkan Mustafa Koçoğlu, yeni ailelerden destek beklediğini ifade etti. Başkan Mustafa Koçoğlu son olarak Spina Bifida üzerine Multidisipliner Kliniklerin açılması gerektiğini vurguladı.


Programda konuşan Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Ünal Pezük, Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği olarak Türkiye Spina Bifida Derneği İstanbul Şubesi’nin her daim destekçisi olacaklarını söyledi.


Mesleğini çok doğru bir şekilde icra eden Avukat Pınar Başdan Çetinel de programda kısaca engelli haklarını konu olan bir konuşma yaptı ve ardından sorulara cevap verdi. Ardından kendisine programa katılımından dolayı bir plaket takdim edildi.


 Spina Bifida alanında yılların tecrübesine sahip, Spina Bifida’lılar için doktor olmaktan öte aileden biri olmuş çok değerli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Ayşegül Bursalı da programa katılan konuklar arasındaydı ve kısa bir konuşma yaptı.


Son olarak programda dilek ve temmenniler de dinlendikten sonra program sona erdi.

 

Bu haber 664 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER