Güzeltepe’de dönüşüm başlıyor

Güzeltepe’de dönüşüm başlıyor

Tarih 08 Kasım 2017, 16:15 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Belediyesi Örnek Dönüşüm kapsamında Güzeltepe’de, Batman Sarıgül İnşaat Şirketi ile ilk protokolü imzaladı.

Güzeltepe’de dönüşüm başlıyor


Üsküdar Belediyesi Örnek Dönüşüm kapsamında Güzeltepe’de, Batman Sarıgül İnşaat Şirketi ile ilk protokolü imzaladı. Protokol imza törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ak Parti İlçe Başkanı Halit Hızır, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve çok sayıda basın mensubu katıldı.


Üsküdar Belediyesi’nin, Örnek Dönüşüm projesi ile kentsel dönüşüm olgusunu değiştirdiğini dile getiren Başkan Hilmi Türkmen, ”Üsküdar’da başlayan dönüşüm, her ayrıntısıyla Türkiye’ye örnek olacak. Bu nedenle ‘Üsküdar’da kentsel dönüşüm yok, Örnek Dönüşüm var’ diyoruz. Örnek dönüşüm, daha güvenli bir hayat, daha iyi bir yuva ve daha huzurlu bir gelecek için ülkemizi ve şehrimizi yeniden yapılandırma projesidir,” diye konuştu.


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, otoparkı, çocuk oyun alanları ve yürüyüş alanları ile yeni bir yaşam alanı oluşturulacağını vurgulayarak, “Üsküdar’ın boğaz bölgesinde 16 mahallede imar sorunu vardı, hepsini çözüme ulaştırdık. Şu anda Kirazlıtepe Mahallesi ve Yavuztürk Mahallesinde geri dönüşüm projemiz devam ediyor. Güzeltepe Mahallemizde de yeni bir projeye başlıyoruz. Güzeltepe de belediyemize ait 38 dönümlük arazi üzerine 5 katlı, 4+1 300’e yakın daireyi 2018’in sonuna tamamlayacağız. Bugün imzalayacağımız sözleşmenin ardından inşaata başlayacağız. Örnek dönüşümlerin sayısını artıracağız,” dedi.


Protokol konuşmaları sonrası Başkan Hilmi Türkmen, Batman Sarıgül İnşaat Şirketi ile geri dönüşüm protokolünü imzaladılar. Başkan Hilmi Türkmen, tören sonrası firma temsilcileriyle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bu haber 634 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER