
ÜSKÜDAR’IN 14. BİGİ EVİ AÇILDI!


Eğitim ve öğretim şehri Üsküdar’da 14’üncü, Yavuztürk Mahallesi’ne ise 2’inci Bilgi Evi açıldı.
ÜSKÜDAR’IN 14. BİGİ EVİ AÇILDI!
Eğitim ve öğretim şehri Üsküdar’da 14’üncü, Yavuztürk Mahallesi’ne ise 2’inci Bilgi Evi açıldı.
Yavuztürk Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen Fatih Bilgi Evi’nin açılışına Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşma yapan Başkan Hilmi Türkmen Üsküdar Belediyesi’nin eğitim alanında Türkiye’de ön sıralarda olduğunu vurgulayarak, ‘’ Yavuztürk gibi önemli bir mahallemizde ikinci bilgi evini açıyor olmaktan gerçekten mutluluk duyuyoruz. Bugün burada bir bilgi evinden ziyade bir yaşam merkezi açıyoruz. Üsküdar Belediyesi olarak 14 tane bilgi evimiz var. Bilgi evlerimiz, Çocuk Üniversitemiz, Gençlik Merkezimiz ve Gençlik Akademimizde eğitim alan toplamda kırk bine yakın öğrencimiz bulunmaktadır. İlkokul, ortaokul ve üniversiteli gençlerden oluşuyor. Gençlerimiz bizim eğitim kurumlarımızda okul derslerine takviye alıyor ve aynı zamanda kişisel gelişimlerine destek oluyoruz. Bugün belediyeler için yol, yeşil alan, park yapmak elbette önemli ama bundan daha önemlisi eğitim kurumları açarak gençlere dokunmak. Üsküdar Belediyesi olarak bu anlamda Türkiye’de ön sıralardayız. 7 derslikten oluşan bu güzel bilgi evimiz mahallemize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.
Konuşmaların ardından bilgi evinin açılışını gerçekleştiren protokol üyeleri bilgi evini gezdi, öğrencilere başarılar diledi.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.
Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesi
Uzun süredir sayın editörümün sayesinde Çengelköy Gazetesi'ne elimden geldikçe Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesine yazmaktayım.
ALTUNİZADE BOSNA BULVARI METRO HATTI UZATILIYOR
Altunizade Ferah Çamlıca Camisi ve Bosna Bulvarı'na bağlayan 4,53 kilometre uzunluğundaki tünel biterken, Kazım Karabekir Topağacı Ümraniye Spor Köyü ne uzatılacak. Raylı Sistem Hattı 4.5 km daha uzamış olacak.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ “ENGELLİLER HAFTASI” DOLAYISIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Üsküdar Belediyesi olarak, sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, hak ettiğiniz hizmetleri sunmak ve daha erişilebilir bir Üsküdar inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz”