Çengelköy merkez cadde telle bölündü

Çengelköy merkez cadde telle bölündü

Tarih 27 Eylül 2017, 12:39 YazdırBu haberi yazdır

Oylama yapıyoruz oldu mu olmadı mı? Başlığı ile paylaştığımız haberimiz yoğun ilgi ile karşılaştı.

Çengelköy merkez cadde telle bölündü

 

Oylama yapıyoruz oldu mu olmadı mı? Başlığı ile paylaştığımız haberimiz yoğun ilgi ile karşılaştı.

 

Çengelköy merkezde ki cadde trafiğin işlemesi amacıyla çelik tellerle bölündü Pazartesi pazarına gelen siyah araç köşeye park etti aracını gitti. Otomobiller zar zor geçerken Belediye otobüsü geçemedi arkada muazzam bir sıra oluştu. Üsküdar zabıta araca ceza kesti ama nafile... Dükkanlara mal getirenler çok zorlanıyor esnaf şikayetçi. Aracı ile alışverişe gelenler gayet ucuz olan ispark ı kullanması konusunda herkes mutabık zaten.

Trafiğin rahatça işlemesi için yapılan işlem parklanma engellenmezse tam tersi sonuç yaratabilir biz bunu göstermek istedik. Bakalım yetkililer ne yapacaklar takipçi olup yola ısrarla park edenler yolu tıkayanlar takip edilmeli.

Çengelköy gazetesi Facebook sayfamızda haberi bu haliyle paylaştık, ikinci gün 6500 tıklanma ile haberimiz rekor kırdı. Çoğunluk yorumları yolun çelik tellerle bölünmesini olumlu karşılamış ve araç kullananların otoparkları kullanması önerilmiş durumda. Yayalara daha çok saygı gösterilmesi de önerilmekte gündüz ve gece kaldırımlara parklanmaların önlenmesi dilekleri talepleri iletilmekte.

 

Yakında Güzeltepe Bahçelievler istikametinden gelen yolun genişleme çalışmalarının başlayacağını da hatırlatmak isteriz. Yıllardır köşe ışıklarda sıkışan trafik ışıkların kaldırılması ile biraz rahatladı umarız yolun genişlemesi ile daha da rahatlar. 

Bu haber 681 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER