Çengelköy lokal yeni işletmecileri ile yoluna devam ediyor


Çengelköy genç girişimciler derneği lokali yönetimi ve işletmecileri yakın zamanda değişti Çengelköy ün sevilen simalarından Şenol şen Nejdet Zengin ve Yaşar Avcılar hem dernek yönetimini hem de lokal yönetimini üstlendiler.
Çengelköy lokal yeni işletmecileri ile yoluna devam ediyor
Çengelköy genç girişimciler derneği lokali yönetimi ve işletmecileri yakın zamanda değişti Çengelköy ün sevilen simalarından Şenol şen Nejdet Zengin ve Yaşar Avcılar hem dernek yönetimini hem de lokal yönetimini üstlendiler.
Çengelköylülerin sadece oyun oynamak için değil aynı zamanda muhabbet etmek için buluştuğu mekanların başında gelen genç girişimciler lokali salonu mini futbol sahasının tesislerinin yanı başında bulunuyor.
Genç girişimcileri destekleme derneği sivil toplum faaliyetlerinin yanında üyelerini ve Çengelköy lüleri buluşturuyor kaynaştırıyor. Gayet nezih bir mekanda buluşan Çengelköy lüler hem eskilerden eski Çengelköy ün güzelliklerinden olaylarından konuşma fırsatı buluyorlar. Benim en sevdiğim muhabbet ise “tanırsın hani o şu ağbi bu ağbi diye başlayan muhabbetleri , sadece en eskilerin bildiği ve aktardığı tadına doyulmayan eski hikayeler”.
Arkadaşlara çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz.
İBB ÜSKÜDAR’DA DÖNÜŞÜME EL ATTI...
İlçemiz Üsküdar’da TOKİ, parsel küçültme ve mütahit girişimlerinin yanında İ.B.B. de kentsel dönüşüm işine girişti.
ÇENGELKÖY CADDE İLE ÇENGELKÖY DÖNÜŞÜYOR...
Çengelköy Cadde projesini başlatan Zafer Yelkenci ile başladıkları proje ve devamında neler yapacakları ile ilgili bilgiler almak için bürosuna uğradık ve aldığımız bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istedik.
GAZETECİLER ESAT KALAY’A BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ...
17 Şubat Çarşamba günü Üsküdar ın gazetecileri anne ve babasını korona hastalığı yüzünden art arda kaybeden Başkan Danışmanı Esat Kalay’a taziye ziyareti yaptılar.
İSTANBUL 1.MARTTA AÇILMAYA HAZIR OLACAK...
İl Sağlık Müdürü Memişoğlu 'İstanbul kısıtlamaların azalmasına hazır' dedi, 3. dalga için açıklama yaptı
Geleneksel sporlar seyirci kaybediyor
Geleneksel sporlar seyirci kaybediyor Futbol yaşlanıyor
ASİYE NENE EN TON TON OKUYUCUMUZ...
Bölgemizin tanınan sevilen siması Mustafa Sargın’ın kıymetli ton ton nenesi Asiye Morgil her ay Çengelköy Gazetesini büyük bir merakla okuyor takip ediyor.
ÜSKÜDAR’DA DÖNÜŞÜM SEFERBERLİĞİ BAŞLAMALI...
Selahattin Özgür “Sayın Cumhurbaşkanımız 2 yıl önce talimat verdi hisseli parseller bölünsün ifraz olsun bu sorun bitsin dedi 2 yıl oldu ama hala bölünen bir parsel yok. Üsküdar’da dönüşüm seferberliği başlamalı.”dedi.
KURSLAR AÇILDI...
Destekleme ve yetiştirme kursları ile takviye kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocakta başladı.
ATLAS MADEN ÇENGELKÖYSPOR TRANSFER ATAĞINDA...
3.Lig de mücadele eden gözümüzün bebeği Atlas Maden Çengelköyspor biten ilk devrenin ardından transferler yapmaya başladı.
PTT’ YE DESTEK BELEDİYEDEN...
Bölgemizdeki PTT şubelerine belediyemiz eleman desteğinde bulunarak çalışmalarına destek olunmaya başlandı.