
Çengelköy Musiki cemiyeti bahar konseri alkışlar içinde gerçekleşti


30.Nisan akşamı Altunizade Kültür merkezi salonunda gerçekleşen sanat müziği konseri yoğun bir seyirci kitlesi tarafından izlendi.
Çengelköy Musiki cemiyeti bahar konseri alkışlar içinde gerçekleşti
30.Nisan akşamı Altunizade Kültür merkezi salonunda gerçekleşen sanat müziği konseri yoğun bir seyirci kitlesi tarafından izlendi.
Şef Muaffak Nejat Öztürk yönetiminde değerli saz arkadaşları ve koro çok güzel şarkılara ses vererek katılanlara çok güzel bir gece yaşattı.
Çengelköy Musiki Cemiyeti, 27 yıldır başkanı ve şef'i Muaffak Nejat Öztürk yönetimin de hem ut, hem de keman ve kanun, gitar öğretmeni Ümit Yıldız'ın gitar, flamingo gitar ve akustik gitar, profesyonel hocalarla piyano ve şan dersleri veriyor. Yılda en az bir kere bazen iki kere verdiği konserlerle Çengelköy'ün ismini başarıyla tanıtıyor. Çengelköy'ün ağbisi Muaffak Nejat Öztürk’ ü ve bu güzide topluluğu tebrik ediyoruz. Çengelköy müzikle sanatla sayelerinde nefes alıyor
ÇENGELKÖY CADDE İLE ÇENGELKÖY DÖNÜŞÜYOR...
Çengelköy Cadde projesini başlatan Zafer Yelkenci ile başladıkları proje ve devamında neler yapacakları ile ilgili bilgiler almak için bürosuna uğradık ve aldığımız bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istedik.
GAZETECİLER ESAT KALAY’A BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ...
17 Şubat Çarşamba günü Üsküdar ın gazetecileri anne ve babasını korona hastalığı yüzünden art arda kaybeden Başkan Danışmanı Esat Kalay’a taziye ziyareti yaptılar.
İSTANBUL 1.MARTTA AÇILMAYA HAZIR OLACAK...
İl Sağlık Müdürü Memişoğlu 'İstanbul kısıtlamaların azalmasına hazır' dedi, 3. dalga için açıklama yaptı
Geleneksel sporlar seyirci kaybediyor
Geleneksel sporlar seyirci kaybediyor Futbol yaşlanıyor
ASİYE NENE EN TON TON OKUYUCUMUZ...
Bölgemizin tanınan sevilen siması Mustafa Sargın’ın kıymetli ton ton nenesi Asiye Morgil her ay Çengelköy Gazetesini büyük bir merakla okuyor takip ediyor.
ÜSKÜDAR’DA DÖNÜŞÜM SEFERBERLİĞİ BAŞLAMALI...
Selahattin Özgür “Sayın Cumhurbaşkanımız 2 yıl önce talimat verdi hisseli parseller bölünsün ifraz olsun bu sorun bitsin dedi 2 yıl oldu ama hala bölünen bir parsel yok. Üsküdar’da dönüşüm seferberliği başlamalı.”dedi.
KURSLAR AÇILDI...
Destekleme ve yetiştirme kursları ile takviye kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocakta başladı.
ATLAS MADEN ÇENGELKÖYSPOR TRANSFER ATAĞINDA...
3.Lig de mücadele eden gözümüzün bebeği Atlas Maden Çengelköyspor biten ilk devrenin ardından transferler yapmaya başladı.
PTT’ YE DESTEK BELEDİYEDEN...
Bölgemizdeki PTT şubelerine belediyemiz eleman desteğinde bulunarak çalışmalarına destek olunmaya başlandı.
KURSLAR yüz yüze eğitime geçiyor...
Milli Eğitim Bakanlığı, özel öğretim kurumlarınca verilen kursların sokağa çıkma kısıtlamalarına uymak şartıyla yüz yüze eğitime başlayabileceğini duyurdu.