Gürlü’den Referandum Değerlendirmesi

Gürlü’den Referandum Değerlendirmesi

Tarih 01 Mayıs 2017, 12:44 YazdırBu haberi yazdır

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, 16 Nisan’da gerçekleştirilen Anayasa Referandumu’nun sonuçlarını değerlendirdi.

Gürlü’den Referandum Değerlendirmesi

 

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, 16 Nisan’da gerçekleştirilen Anayasa Referandumu’nun sonuçlarını değerlendirdi.

 

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, 16 Nisan’da gerçekleştirilen Anayasa Referandumunun sonuçlarına dair değerlendirmelerde bulundu. Ülke genelinde ortaya çıkan sonucun bir çok şeye işaret ettiğini belirten Gürlü, “Ancak bence seçim sonuçlarının en önemli mesajı, kamplaştırıcı, kutuplaştırıcı, ötekileştirici söylemin kaybetmiş olması sağduyunun ve birleştiriciliğin kazanmış olmasıdır. Umarım bu mesaj iyi okunur ve bundan sonra da aynı hatalara düşülmez” şeklinde konuştu.

 

Üsküdar’daki sonuçlara dair de açıklamalarda bulunan Başkan Gürlü, “Tabii Üsküdar ölçeğinde meydana gelen sonucu değerlendirirken de bir çok faktör ele alınabilir ancak ben sadece Saadet Partisi açısından durumu değerlendirmek istiyorum. İlçe teşkilatı olarak biz kutuplaşma olmasın diye bu süreçte bir kampanya yürütmedik. Sorulduğunda ya da yeri geldiğinde de fikirlerimizi ifade ettik ve insanlarımızı düşünmeye davet ettik. Ortaya çıkan bu sonuç, herkese Saadet Partisi’nin sözünün gücünü, etkisini bir kez daha göstermiş oldu” şeklinde konuştu.

 

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın uzun süredir yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu da hatırlatan Muhammet Gürlü, “Bu çalışmalarımızda, tüm Türkiye’de olduğu gibi, Üsküdar’da da Partimizin oy oranının arttığını gözlemliyorduk. Bu sonuçlarda Saadet Partisi’nin artan oy oranının ilk somut göstergesidir” diye konuştu.

 

Milli Görüş tabanının referandum kampanyası sürecinde çeşitli algı operasyonlarına, haksız ithamlara da maruz kaldığına dikkat çeken Gürlü, “Herşeye rağmen duruşundan taviz vermeyen, disiplinli bir şekilde hareket eden tüm Milli Görüşçülere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber 457 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER