Çengelköyspor Basın Açıklaması


Çengelköyspor un hukuk danışmanı ve avukatı Koray Maral ve kulüp yöneticisi Kenan Birinci 6 nisan günü Çengelköy İskele meydanında basın açıklamasında bulundu.
Çengelköyspor Basın Açıklaması
Çengelköyspor un hukuk danışmanı ve avukatı Koray Maral ve kulüp yöneticisi Kenan Birinci 6 nisan günü Çengelköy İskele meydanında basın açıklamasında bulundu.
Tüm kamuoyu tarafından bilindiği üzere gazi Çengelköyspor kulübümüz kökü ve onurlu bir maziye sahip,boğazın bekçiliğini yapan,spor ahlakına haiz ve mücadelesini her zaman centilmenlik ve fair play ölçülerine sadık kalarak yapmış ve yapan her dönem şampiyonluk iddiasını sürdürmüş bir kulüptür
Kamuoyundan öncelikle beklentimiz gruptaki rakibimiz lehine. Gerek hakem kararları,gerekse Türkiye Futbol Federasyonunun haksız ve etraflı uygulamalarının kulübümüzce ve tüm Gazi Çengelköy Halkınca kabul edilemez olduğunun bilinmesidir.
-Mudanya-Çengelköy Spor karşılaşmasında verilmeyen net penaltının,
- En yakın rakibimizin lehine sezon başından bu yana 12 penaltı kararının verilmesinin,kullanılan penaltıların önemli dakikalarda olması ve skorda doğrudan etkili olması,
-Geçtiğimiz hafta oynanması planlanan Erok spor-Sapanca Spor karşılaşmasında Sapanca spor takımının, STADI BULAMAMASININ GEREKÇE GÖSTERİLEREK MÜSABAKANIN OYNANMAMASI OLAYIN’IN ilgililerce araştırılması gerekliliği açıktır.
Grubumuz’ da yaşanan ve sonuçları itibariyle Spor Ahlakına Centilmenlik kurallarına ve hatta hukuk kurallarına aykırı bu ve buna benzer ŞAİBELİ OLDUĞU TOPLUM VİCDANI TARAFI’DAN ‘DA KABUL GÖREN uygulamalarla haksız rekabete sebep olan usulsüzlüklere ilişkin Federasyon ve Adli merciler nezdinde kulübümüzce başvurular eksiksiz ve gecikmeksizin yapılacaktır.
10.Grupta neler oluyor sorusu gündeme geldi. Tarafsız izleyenler bile Erok un pek çok maçta 3 puanı penaltılarla almasını ve son maçta rakibin sahaya bile çıkmamasını manidar buluyorlar. Gazetemizi arayan pek çok kişi 10.grubun araştırılmasını istiyorlar. Sizce olur mu araştıran çıkar mı ?
Yoksa Çengelköyspor taraftarın
Oynadığı futbol ve teknik becerileriyle GAZİ ÇENGELKÖY Sporumuzun karşısında duramayıp AHLAK,ETİK VE HUKUK DIŞI YOLLARLA TEVESSÜL ETME YOLUNU SEÇTİĞİANLAŞILAN BU KONUDA TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU NEZDİN’DE AYRICALIKLI BİR YERİ OLDUĞU İZLENİMİYLE BAŞARI ELDE ETTİKLERİNİ DÜŞÜNENLERİN GAZİLİK ŞEREFİNE NAİL OLMUŞ GAZİ ÇENGELKÖYÜMÜZÜN DİK VE ONURLU DURUŞU KARŞISIN’DA SPEKÜLASYONLARDAN MEDET UMMAKTAN BAŞKA BİRŞEY ELDE EDEMEYECEKLERİ AÇIKTIR .
ŞANLI TARİHİ VE SAHASINDAKİ ALIN TERİNE,DEVLETİN BAŞININ TEK BİR ÇAĞRISI ÜZERİNE DEVLETİ VE MİLLETİ İÇİN ŞEHİT VE GAZİ OLABİLME YÜREKLİLİĞİNİ’DE EKLEMİŞ ÇENGELKÖY SEMTİ VE KULÜBÜ EN AZ,AYRICALIKLI İDDASINI SÜRDÜREN RAKİBİ KADAR KADAR VATANINA VE BAYRAĞINA BAĞLI OL DUĞUNU DAHA DÜN 15 TEMMUZ’DA İSPATLAMIŞTIR.
Bununla birlikte unutulmamalı ve peşinen bilinmelidir’ki muhtemel lobi ve çıkar ilişkilerinin gölgesinde alınacak her türlü hukuka aykırı kararın kararşısın’da tüm Gazi Çengelköy taraftarı topladığı yüzlerce imza ile tüm HUKUK yollarına başvuracak asla pes etmeyecektir.
HİÇBİR KOŞUL VE ŞARTTA MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYECEĞİNİ 15 TEMMUZ HAİNSALDIRISI SIRASINDA DAHİ YEDİ DÜVELE İLAN ETMİŞ BU SEMT YILMAYACAK,VAZGEÇMEYECEK, HAK VE ADALET İÇİN MÜCADELE’YE DEVAM EDECEKTİR.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.
ÜSKÜDAR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Üsküdar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
CHP 20 AĞUSTOS’DA ÜSKÜDARDA EYLEMDEYDİ
CHP nin haftada bir İstanbul bir tane de Anadolu da olmak üzere yaptığı mitinglerin bir tanesi de 20 Ağustos Çarşamba günü Üsküdar da düzenlendi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA TAHA SARICAOĞLU ATANDI
Üsküdar AK Partide görev değişikliği yaşandı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Erdem Demir in yerine Taha Sarıcaoğlu atandı.
VİZYON ÜSKÜDAR 2050 GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Vizyon Üsküdar 2050 Gençlik Buluşması kapsamında, Vizyon Üsküdar 2050 planlama süreci kamuoyu ve gençlerle paylaşıldı
ÜSKÜDAR’DA İKİ “EMEKLİLER LOKALİ”NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Emeklilere yönelik sosyal destek projelerini sürdüren Üsküdar Belediyesi, iki “Emekliler Lokali”nin hizmete açılışını gerçekleştirdi.
SAADET ÜSKÜDAR’DA HÜSEYİN ÇAKMAK DÖNEMİ
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda Hüseyin Çakmak ilçe başkanlığı görevi getirildi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE MUHARREM LOKMASI PAYLAŞILDI
13 Temmuz Pazar günü öğlen saat 13.00 de Muharrem matem oruçları sonrası Muharrem ayına özgü kazanlarda aşure pişirildi ve dağıtımı yapıldı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.