
Hakkımızı yiyorlar sessiz kalacakmıyız...


Gazi Çengelköy’ümüzün Uğradığı Haksızlıklara Ve Usulsüz Muamelelere Karşı Sessiz Kalmayacağını Tüm Halkımıza Saygıyla Duyururuz.
Hakkımızı yiyorlar sessiz kalacakmıyız...
Gazi Çengelköy’ümüzün Uğradığı Haksızlıklara Ve Usulsüz Muamelelere Karşı Sessiz Kalmayacağını Tüm Halkımıza Saygıyla Duyururuz.
Son Zamanlarda Ve Özellikle Bu Hafta Semtimizin Temsilcisi Olan Çengelköy Spor Kulübümüzün Uğradığı Haksız Ve Hukuksuz Vicdandan Uzak Muamelelere Karşı Yasal Tüm Haklarımızı kullanmak Üzere İmza Kampanyası Başlatmış Bulunuyoruz.
Gazi Çengelköylüler Olarak Şunun Bilinmesini İsteriz ki Çengelköy Sporumuza Yapılan Haksız, Hukuksuz Ve Kötü Muameleler Karşısında Sessiz Kalmayacağız!
Gerek Federasyon Nezdinde Gerekse Adli Mercilerde Yasalardan Kaynaklanan Tüm Haklarımızın Bir Tamam Tarafımıza Teslimi İçin Başlattığımız Bu Mücadelede Daha Dün Gazilik Şerefiyle Şereflenmiş Semtin Tüm Gönüllülerini İmza Kampanyasına Katılmaya Davet Ediyoruz.
İmza Kampanyası 6.Nisan Perşembe akşamı iskele meydanında basın açıklaması ile başlayacaktır...
GAZİ ÇENGELKÖYLÜLER
YENİDEN REFAH PARTİSİ ÜSKÜDAR ZİYARETİMİZ...
Yeniden Refah Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığının Nuhkuyusu Caddesinde bulunan İlçne binasında yöneticilere haftalık toplantısı öncesi ziyaret yaptık ülke ve Üsküdar gündemleri hakkındaki görüşlerini dinledik ve sizlere aktarmak istedik.
İBB ÜSKÜDAR’DA DÖNÜŞÜME EL ATTI...
İlçemiz Üsküdar’da TOKİ, parsel küçültme ve mütahit girişimlerinin yanında İ.B.B. de kentsel dönüşüm işine girişti.
ÇENGELKÖY CADDE İLE ÇENGELKÖY DÖNÜŞÜYOR...
Çengelköy Cadde projesini başlatan Zafer Yelkenci ile başladıkları proje ve devamında neler yapacakları ile ilgili bilgiler almak için bürosuna uğradık ve aldığımız bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istedik.
GAZETECİLER ESAT KALAY’A BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ...
17 Şubat Çarşamba günü Üsküdar ın gazetecileri anne ve babasını korona hastalığı yüzünden art arda kaybeden Başkan Danışmanı Esat Kalay’a taziye ziyareti yaptılar.
İSTANBUL 1.MARTTA AÇILMAYA HAZIR OLACAK...
İl Sağlık Müdürü Memişoğlu 'İstanbul kısıtlamaların azalmasına hazır' dedi, 3. dalga için açıklama yaptı
Geleneksel sporlar seyirci kaybediyor
Geleneksel sporlar seyirci kaybediyor Futbol yaşlanıyor
ASİYE NENE EN TON TON OKUYUCUMUZ...
Bölgemizin tanınan sevilen siması Mustafa Sargın’ın kıymetli ton ton nenesi Asiye Morgil her ay Çengelköy Gazetesini büyük bir merakla okuyor takip ediyor.
ÜSKÜDAR’DA DÖNÜŞÜM SEFERBERLİĞİ BAŞLAMALI...
Selahattin Özgür “Sayın Cumhurbaşkanımız 2 yıl önce talimat verdi hisseli parseller bölünsün ifraz olsun bu sorun bitsin dedi 2 yıl oldu ama hala bölünen bir parsel yok. Üsküdar’da dönüşüm seferberliği başlamalı.”dedi.
KURSLAR AÇILDI...
Destekleme ve yetiştirme kursları ile takviye kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocakta başladı.
ATLAS MADEN ÇENGELKÖYSPOR TRANSFER ATAĞINDA...
3.Lig de mücadele eden gözümüzün bebeği Atlas Maden Çengelköyspor biten ilk devrenin ardından transferler yapmaya başladı.