Çengelköy 10.grupta liderliğini ilan etti   Çengel Erok 3-1

Çengelköy 10.grupta liderliğini ilan etti Çengel Erok 3-1

Tarih 28 Mart 2017, 11:59 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy spor her maça Yücel Çolak hocanın tam motivasyonu ile çıkıyor. Son 10 maçtır sahasında kaybetmeyen takım son 5 maçı galibiyet ve 3 puan alarak bitirdi.

Çengelköy 10.grupta liderliğini ilan etti   Çengel Erok 3-1


Çengelköy spor her maça Yücel Çolak hocanın tam motivasyonu ile çıkıyor. Son 10 maçtır sahasında kaybetmeyen takım son 5 maçı galibiyet ve 3 puan alarak bitirdi.

26 mart Pazar günü Çengelköy Erok maçı bölgesel Amatör lig 10.grupta dönüm noktası idi Erok yense idi garanti 3.lige çıkma yolunu kolaylayacaktı. Çengelköy 1-0 yense ilk maçı 1-0 kazanan Erok ile eşit puan karşılıklı eşit sonuçlar ile diğer averaja bakılacaktı. Çengelköy spor un 2-0 3-0 veya 3-1 lik galibiyeti karşılıklı maçlardan dolayı Çengel i birinciliğe taşıyacaktı ve öyle oldu.


Şunu belirtmeden geçemeyeceğim Yücel Çolak hoca her maç öncesi rakip takım analizleri ile oyuncularımızı bilgi ile donatıyor hazırlıyor ardından motive ederek sahaya gönderiyor. Maça çıkan oyuncu da kadroda olan da ne yapacağını bilerek sahaya çıkıyor ve başarı ardından geliyor.


Çengel Erok maçı oldukça gerilimli bir ortamda başladı her iki tarafın yönetimi oyuncusu ve taraftarı alınacak puanların verilecek puanların neye mal olacağını biliyordu.  Çengelköy taraftarı otobüslerle minibüslerle otomobillerle doldu tribünleri taşırdı. Üsküdar a acil stat ihtiyacı yine hissedildi ve tüm taraftar tarafından dile getirildi.


Çengelköy Erok maçı ilk devre karşılıklı ataklar ile ama daha çok Erok un pozisyonları ile geçti. Ancak 2.yarıya fırtına gibi başlayan çengel 47. Ve 54. Dakikalarda Yemen Taş ın iki golü ile rakibi abondene etti. Hele hele 69.dakikada Uğur Can 3.golü atınca taraftar şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. Her ne kadar 89.dakikada erok bir gol atarak durumu 3-1 yapsa da Çengelköy ün liderliği söke söke almasının önüne geçemedi.


Gol listesi

Yemen Taş 7 Kerem Gülmez 6 Ufuk Hançer 5


2 Nisan maçımız Mudanya da son maç evimizde Zafer spor ile umarız şampiyonluk turunu atacağımız bir maç olacak.     

 

Bu haber 517 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER