Çengelköy Nilüfer Erdemli 2-0

Çengelköy Nilüfer Erdemli 2-0

Tarih 28 Şubat 2017, 13:27 YazdırBu haberi yazdır

26.Şubat Pazar günü Çavuşbaşı stadında bulutlu ama yağmursuz bir havada Çengelköyspor ile Nilüfer erdemli spor karşılaştı.

Çengelköy Nilüfer Erdemli 2-0

26.Şubat Pazar günü Çavuşbaşı stadında bulutlu ama yağmursuz bir havada Çengelköyspor ile Nilüfer erdemli spor karşılaştı.

Karşılıklı ataklarla başlayan  maçta 25 dakikada sağdan gelişen hızlı bir atakta Kerem Gülmez e iki kere arka arkaya faul yapılmasına rağmen oyuncumuz kendini yere atmayarak topu kaleye göndermeyi becerdi ve takımı rahatlattı.


İkinci devre sanki maç yeniden başladı her iki takımda soluk kesen bir mücadeleye imza attılar. Maç 1-0 bitiyor derken 90 dakika artı 2.uzatma dakikasında bir penaltı kazanıldı. Yemek sert sutu gole çevirmeyi becerdi ve sonuç 2-0 olarak istatistiğe geçti.

Ama ne varki grup birincisi Erok rakibini 3-0 gibi net bir skor ile geçti ve puan hanesine 3 puanı yazdırdı ,grup birinciliğinde rakip olduğumuz erok ile aramızdaki 5 puanlık fark ne yazık ki kapanamadı. Maçların bitmesine altı hafta var son iki maça kadar lider belli olmayacak gibi görünüyor.


Yücel Çolak hoca cezalı olduğu için maçı saha kenarından izlemek zorunda kaldı ama sesini tüm oyuncularına duyurmayı başardı.


Sezon boyu gol sıralamasında birinci 6 gol ile Kerem Gülmez ikinci Yemen Taş üçüncü ise Ufuk Hançer oldu. Tüm oyuncularımıza Çengelköy Gazetesi olarak başarılar diliyoruz, 3.lige çıkmak için artık son şansımız olduğunu hatırlatmak istiyoruz.


200 e yakın taraftarı Çavuşbaşı stadında ayakta maç seyrederken görünce şu Üsküdar ın stat sorununun çözülmesi için daha ne kadar bekleyeceğiz sorusunu sormadan edemedik. 

Acil stat projelerinin hayata geçmesini diliyoruz.

 

Bu haber 514 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER