Muhammet GÜRLÜ: Erbakan'ın Yolu Saadet Partisi'nin Yoludur

Muhammet GÜRLÜ: Erbakan'ın Yolu Saadet Partisi'nin Yoludur

Tarih 28 Şubat 2017, 13:18 YazdırBu haberi yazdır

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, "Erbakan'ın yolu Saadet Partisi'nin yoludur" ded

Muhammet GÜRLÜ: Erbakan'ın Yolu Saadet Partisi'nin Yoludur

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, "Erbakan'ın yolu Saadet Partisi'nin yoludur" dedi.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Milli Görüş'ün merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefat yıldönümü ve Erbakan Haftası dolayısıyla yazılı açıklamada bulundu.

Açıklamasına Necmettin Erbakan'a Allah'tan rahmet dileyerek başlayan Muhammet Gürlü, "O sadece Milli Görüşçülerin değil, tüm Türkiye'nin ve İslam Alemi'nin de hocasıydı. Ancak bizim için yeri apayrıydı. O bizim liderimizdi. Onun boşluğunu hissetmemek mümkün değil" şeklinde konuştu.

Çok Yönlü Bir İnsandı

Erbakan'ın çok yönlü bir insan olduğuna da vurgu yapan Gürlü, "O hem dava adamı, hem siyaset adamı, hem devlet adamı, hem fikir adamı, hem de bilim adamıydı. Erbakan Hocamız, her bir yönü üzerinde ayrı ayrı düşünülmesi, çalışılması ve irdelenmesi gereken bir deryaydı" diye konuştu.

Gürlü, Saadet'e Davet Etti

Merhum Erbakan'ın gün geçtikçe daha fazla anlaşıldığını da kaydeden Başkan Gürlü, sözlerine şöyle son verdi: "Hepimiz duyuyoruz. Çeşitli vesilelerle insanlar, 'Erbakan Hoca haklıymış' diyorlar, 'Yolumuz Erbakan'ın yolu' diyorlar. Ayrıca sosyal medyada da Hocamıza övgüler yağdıran bir çok mesaj görüyoruz. Tabii bunlar bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Ancak bir hatırlatma ve davet yapmadan da geçmek istemiyorum. Hepimiz biliyoruz ki Erbakan Hoca vefat ettiğinde Saadet Partisi Genel Başkanıydı. Erbakan'ın yolu Saadet Partisi'nin yoludur. Bu vesile ile ben de Erbakan Hocamıza hak verenleri, yolum Erbakan'ın yoludur diyenleri ve Hocamıza övgüler yağdıran herkesi, onun yoluna, Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi'ne davet ediyorum."

Bu haber 452 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER