
Saadet Üsküdar Terörü Lanetledi


Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Ortaköy'de meydana gelen alçak terör saldırısını lanetledi.
Saadet Üsküdar Terörü Lanetledi
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Ortaköy'de meydana gelen alçak terör saldırısını lanetledi.
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Ortaköy'de meydana gelen hain terör saldırısına dair açıklamalarda bulundu. Terörün her türlüsünü lanetlediklerini ifade eden Gürlü, saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.
Yaşanan terör saldırısının amacının toplumu kamplaştırmak olduğunu ifade eden Gürlü, "Toplumu kamplaştırmak ve kaos çıkartmak istiyorlar ancak milletimiz bu kirli oyunlara boyun eğmeyecektir. Teröre yenilmeyecektir. Milletimiz bu saldırılar karşısında diz çökmeyecektir" dedi.
Milletimizin bugüne kadar yaşanan terör olayları karşısında sağduyusunu yitirmediğine de dikkat çeken Başkan Gürlü, "Ben inanıyorum ki bu aziz milletimiz, sağduyusunu yine yitirmeyecek, birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeyecektir" ifadelerini kullandı.
ÇENGELKÖY CADDE İLE ÇENGELKÖY DÖNÜŞÜYOR...
Çengelköy Cadde projesini başlatan Zafer Yelkenci ile başladıkları proje ve devamında neler yapacakları ile ilgili bilgiler almak için bürosuna uğradık ve aldığımız bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istedik.
GAZETECİLER ESAT KALAY’A BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ...
17 Şubat Çarşamba günü Üsküdar ın gazetecileri anne ve babasını korona hastalığı yüzünden art arda kaybeden Başkan Danışmanı Esat Kalay’a taziye ziyareti yaptılar.
İSTANBUL 1.MARTTA AÇILMAYA HAZIR OLACAK...
İl Sağlık Müdürü Memişoğlu 'İstanbul kısıtlamaların azalmasına hazır' dedi, 3. dalga için açıklama yaptı
Geleneksel sporlar seyirci kaybediyor
Geleneksel sporlar seyirci kaybediyor Futbol yaşlanıyor
ASİYE NENE EN TON TON OKUYUCUMUZ...
Bölgemizin tanınan sevilen siması Mustafa Sargın’ın kıymetli ton ton nenesi Asiye Morgil her ay Çengelköy Gazetesini büyük bir merakla okuyor takip ediyor.
ÜSKÜDAR’DA DÖNÜŞÜM SEFERBERLİĞİ BAŞLAMALI...
Selahattin Özgür “Sayın Cumhurbaşkanımız 2 yıl önce talimat verdi hisseli parseller bölünsün ifraz olsun bu sorun bitsin dedi 2 yıl oldu ama hala bölünen bir parsel yok. Üsküdar’da dönüşüm seferberliği başlamalı.”dedi.
KURSLAR AÇILDI...
Destekleme ve yetiştirme kursları ile takviye kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocakta başladı.
ATLAS MADEN ÇENGELKÖYSPOR TRANSFER ATAĞINDA...
3.Lig de mücadele eden gözümüzün bebeği Atlas Maden Çengelköyspor biten ilk devrenin ardından transferler yapmaya başladı.
PTT’ YE DESTEK BELEDİYEDEN...
Bölgemizdeki PTT şubelerine belediyemiz eleman desteğinde bulunarak çalışmalarına destek olunmaya başlandı.
KURSLAR yüz yüze eğitime geçiyor...
Milli Eğitim Bakanlığı, özel öğretim kurumlarınca verilen kursların sokağa çıkma kısıtlamalarına uymak şartıyla yüz yüze eğitime başlayabileceğini duyurdu.