Kastamonu’ lular Üsküdar da buluştu

Kastamonu’ lular Üsküdar da buluştu

Tarih 16 Aralık 2016, 18:20 YazdırBu haberi yazdır

11 Aralık Pazar sabahı Üsküdar Kastamonu’lular Derneği ve Üsküdar da bulunan tüm Kastomunu ilçelerinin köylerinin dernek yönetimleri bölge sanatçıları ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi

Kastamonu’ lular Üsküdar da buluştu

11 Aralık Pazar sabahı Üsküdar Kastamonu’lular Derneği ve Üsküdar da bulunan tüm Kastomunu ilçelerinin köylerinin dernek yönetimleri bölge sanatçıları ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi.

Burhaniye Gençlik merkezinin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya işadamları ve Üsküdar Belediyesi Meclis 1.Başkanı Esat Kalay da katıldı.

Üsküdar Kastamonu’lular dernek Başkanı Hasan Kuruoğlu yaptığı konuşmada “Üsküdar Kastamonulular Derneği olarak geleneksel olarak düzenlediğimiz kahvaltımızı gerçekleştirdik. Bizlere destek olan ve yalnız bırakmayan İMES YK Başkanı hemşehrimiz Sn. Kemal Akar Üsküdar Belediyesi 1. Başkan Vekili Sn. Esat Kalay KAS- DER Genel Başkanı Sn. Orhan Gümüş TODEF Genel Başkanı Sn. Ali Tekin ve iş adamlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşu yöneticilerine, muhtarlarımıza, sanatçılarımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

Kemal Akar Esat Kalay ve Orhan Gümüş de konuklara seslendi.Esat Kalay  “Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Üsküdar gibi güzel bir yerde siyaset yapıyoruz. Kemal akar ağbim elimden tuttu Ak partiye kaydımı yaptı. Üsküdar Belediye meclis başkanı oldum .Başkanımız Kastamonunun 19 ilçesine hizmet veriyor. O da aramızda olacaktı acil işi çıktığı için katılamadı.Birileri aramızdan ileri doğru giderken destek olalım. Konu Kastamonu olunca biriz beraberiz. “dedi.

 

Kas-Der genel başkanı Orhan Gümüş yaptığı konuşmada hemşerilerine seslenerek “Üsküdar da Kas-Der şubesi açılma denemesi yapıldı ama yaşatılamadı. Artık zamanı geldi bunu gerçekleştirmeliyiz.”dedi.

Bu haber 540 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER