
Çekmeköy minibüsleri taşınmadan Üsküdar trafiği düzelmez


Üsküdar trafiği zaten pek çok trafik ışığından dolayı yürümez hale geldi. Çekmeköy minibüsleri acilen Yeni Cami tarafına taşınmalı Harem yönüne giden trafiğin önünde bir bariyer görevi yapıyorlar.
Çekmeköy minibüsleri taşınmadan Üsküdar trafiği düzelmez
Üsküdar trafiği zaten pek çok trafik ışığından dolayı yürümez hale geldi. Çekmeköy minibüsleri acilen Yeni Cami tarafına taşınmalı Harem yönüne giden trafiğin önünde bir bariyer görevi yapıyorlar.
Aynı zamanda Üsküdar merkezine dönmek üzere yolcu alan 12 ve sıralı otobüs durakları geriye alınmalı trafik ışığında bekleyen araçlar bir de bu otobüsleri beklemek zorunda kalıyorlar.
Üsküdar ın yetkililerine sesleniyorum lütfen özellikle akşam saatlerinde yayan olarak Üsküdar meydanı ve iskele civarında bir dolaşsınlar inceleme yapsınlar. Tanınmamak için şapka filan taksınlar ve kimseye söylemesinler meydana indiklerini trafiğin nasıl akamadığını yerinde tespit edip gereken önlemleri ancak böyle alabilirler.
Ayrıca pek çokk taksi arkasında bekleyen araçlara aldırmadan iskele çevresinde yolcu bekliyorlar ve hiçbir trafik görevlisi bunlara müdahele etmiyor.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.
Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesi
Uzun süredir sayın editörümün sayesinde Çengelköy Gazetesi'ne elimden geldikçe Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesine yazmaktayım.
ALTUNİZADE BOSNA BULVARI METRO HATTI UZATILIYOR
Altunizade Ferah Çamlıca Camisi ve Bosna Bulvarı'na bağlayan 4,53 kilometre uzunluğundaki tünel biterken, Kazım Karabekir Topağacı Ümraniye Spor Köyü ne uzatılacak. Raylı Sistem Hattı 4.5 km daha uzamış olacak.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ “ENGELLİLER HAFTASI” DOLAYISIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Üsküdar Belediyesi olarak, sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, hak ettiğiniz hizmetleri sunmak ve daha erişilebilir bir Üsküdar inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz”