Çengelköy 3 puanı kaptı


Çengelköyspor Kırkpınarspor karşılaşması 13 Kasım da stadın mühürlenmesine rağmen özel izinlerle Beylerbeyi 75.Yıl stadında oynandı.
Çengelköy 3 puanı kaptı
Çengelköyspor Kırkpınarspor karşılaşması 13 Kasım da stadın mühürlenmesine rağmen özel izinlerle Beylerbeyi 75.Yıl stadında oynandı.
Saat 14.00 de yapılan maçta önceleri seyirci pek az iken sonraları stat iyice doldu. Güneşli güzel bir günde yapılan maçta Çengelköyspor oyuncularının oldukça hırslı olduğunu ,beraberliklerde kaçırılan puanları fark edip mutlak üç puan için sahaya çıktıklarını fark ettik. Keşke bu istek ve hırs daha önce takıma etkili olsaydı neyse sonuçta bol pozisyonlu bir ilk devre izledik daha çok fark olmasını dilerken ilk golü 35. Dakikada Ufuk Hançer ile bulduk. Çekişmeli ve bol ataklı ikinci devrede Yemen Taş belki de sezonun en güzel golüne imza attı. Uzak mesafeden topun gelişine sert bir şut ile topu filelere gönderdi. Kırkpınarspor pek çok etkili atak yapsa da kalede Cemal can bunlara müsaade etmedi ve maçın sonucu 2-0 olarak istatistiğe geçti.
Kazanılan üç puan Çengelköy Gaziosmanpaşa ve Erokspor gibi üç İstanbul takımını 15 puan ile ilk üçe yerleştirdi. Son üç yıldır Trakya ve Kocaeli takımları ile 3. Lig mücadelesi yaparken bu yıl grubumuzda İstanbul Bursa ve Adapazarı takımları bulunmakta.
Bu maçın ilk 11 i şöyle oluştu 1*Cemal Can Düze 2* Uğur Bingöl 3*Batukan Güven 4*ulaş Önsal (K) 5*Onur Kara 6*Burak Balaban 11*Yemen Taş 8*Serdar Sargın 10*Eren Üntürk 78*Ufuk Hançer 9*Kerem Gülmez ikinci devre oyuna 61*Bünyamin Demir 18*İsmail İrsiva ve 98*Burak Büyükkaya dahil oldular.
Çok fazla kart gören oyuncularımıza tavsiyemiz sinirlerine hakim olmaları ve Çengelköy sporun 3.lig koşusunda zarar görmesini engellemeleridir. Yeni teknik sorumlu Yücel Çolak ile iyi bir ivme yakalayan takımın zorlu Gaziosmanpaşa deplasmanında alacağı puan veya puanlar grupta ilk üç sıralamasını kökten etkilecek bunun bilincinde olan takımın maça ona göre çıkacağını ve oynayacağını düşünüyoruz.
Çengelköy Gazetesi olarak üstün başarılar diliyoruz. Bu arada Mir kağıttan sonra Çengelköy spora sponsor olan SAV Oto kiralama şirketine bu satırlardan teşekkürü bir borç bilirim.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.
ÜSKÜDAR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Üsküdar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
CHP 20 AĞUSTOS’DA ÜSKÜDARDA EYLEMDEYDİ
CHP nin haftada bir İstanbul bir tane de Anadolu da olmak üzere yaptığı mitinglerin bir tanesi de 20 Ağustos Çarşamba günü Üsküdar da düzenlendi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA TAHA SARICAOĞLU ATANDI
Üsküdar AK Partide görev değişikliği yaşandı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Erdem Demir in yerine Taha Sarıcaoğlu atandı.
VİZYON ÜSKÜDAR 2050 GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Vizyon Üsküdar 2050 Gençlik Buluşması kapsamında, Vizyon Üsküdar 2050 planlama süreci kamuoyu ve gençlerle paylaşıldı
ÜSKÜDAR’DA İKİ “EMEKLİLER LOKALİ”NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Emeklilere yönelik sosyal destek projelerini sürdüren Üsküdar Belediyesi, iki “Emekliler Lokali”nin hizmete açılışını gerçekleştirdi.
SAADET ÜSKÜDAR’DA HÜSEYİN ÇAKMAK DÖNEMİ
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda Hüseyin Çakmak ilçe başkanlığı görevi getirildi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE MUHARREM LOKMASI PAYLAŞILDI
13 Temmuz Pazar günü öğlen saat 13.00 de Muharrem matem oruçları sonrası Muharrem ayına özgü kazanlarda aşure pişirildi ve dağıtımı yapıldı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.