Çengelköyspor  nağmağlup yoluna devam ediyor

Çengelköyspor nağmağlup yoluna devam ediyor

Tarih 05 Kasım 2016, 11:07 YazdırBu haberi yazdır

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup 6.maçında Çengelköyspor ev sahipliği yaptığı maçta Bursa Temsilcisi Gürsu Belediye Spor'u 1-0 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı.

Çengelköyspor  nağmağlup yoluna devam ediyor

 

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup 6.maçında Çengelköyspor ev sahipliği yaptığı maçta Bursa Temsilcisi Gürsu Belediye Spor'u 1-0 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı.

 

Bu yıl iç saha maçlarımızı Beylerbeyi 75.yıl stadında oynamayı planlarken stat mühürlendi maçlara kapatıldı gel gör ki Üsküdar dahilinde başka stat olmadığı için iç saha maçlarımızı oynamak için saha arayışı sonunda Sancaktepe 15 Temmuz stadı bulundu ve maç burada oynandı. Üsküdar takımlarını zorlu bir yıl belki de iki yıl bekliyor. Tüm dileğimiz beylerbeyi stat projesinin acilen başlatılması ve bitirilmesi. Üsküdar Belediyesine çok iş düşmekte umarız acilen stat imalatına başlar ve bu kaosa bir son verir.

Maç eksiği ile 5 maçta 11 puanla üçüncü olarak sürdürdüğümüz lig mücadelesinde son maç ilk devre 0-0 berabere bitti. Ancak ısrarlı mücadele sonunda Kerem Gülmez'in 65.dakikadaki şık kafa golüyle 1-0 mağlup ederek çok değerli 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

Başta teknik kadromuz olmak üzere tüm futbolcularımızı tebrik ediyoruz bizleri bu zorlu maçta yalnız bırakmayan taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz Çengelköy gazetesi olarak başarıların devamını ve 3.lig hayalimizin gerçekleşmesini diliyoruz.

 

Bu haber 511 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER