
Cide Soğuksu ve Çevre Köyleri derneği genel kurulu yapıldı
Kastamonu Cide Soğuksu çevre Köyleri Kültür yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yılık olağan genel kurulu yoğun bir katılımla 25 Eylül 2016 pazar günü saat 13 30 da Çengelköy de bulunan dernek merkezinde yapı
Cide Soğuksu ve Çevre Köyleri derneği genel kurulu yapıldı
Kastamonu Cide Soğuksu çevre Köyleri Kültür yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yılık olağan genel kurulu yoğun bir katılımla 25 Eylül 2016 pazar günü saat 13 30 da Çengelköy de bulunan dernek merkezinde yapıldı.
Mehmet Yılmaz aşılış konuşması yaparak 15 Temmuz şehitlerini andı özellikle Cide Soğuksu çevre köylerinden şehit olanları da özellikle andı ve onları unutmayacaklarını belirtti.
Yoklamanın ardından divan heyeti listesi sunuldu Divan başkanlığına Av.Ali Fuat Nazlı Recep Çetinkaya ve Hasan Çolakoğlu önerildi liste oy birliği ile seçildi. Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal marşımız okundu. Divan heyetine tutanakları imzalama yetkisi verildikten sonra Yönetim Kurulu faaliyet raporunu okumak üzere Başkan Hayri Konuk kürsüye geldi.
Hayri Konuk konuşmasında “ İki dönem 4 yıl görevimizi sizden aldığımız güven ile yaptık. 50 öğrenciye burs verdik,150 dar gelirli aileye destek olduk, Suriyeli sığınmacılara ekmeğimizi bölüp ihtiyaç sahiplerine ilettik. Kızılay aracılığı ile 3 tır yardımda bulunduk. Kültür şölenlerimizi ,iftar programlarımızı kaynaşma gecelerimizi kahvaltı programlarımızı aksatmadan yaptı. Bu faaliyetleri sadece yönetim kurulu ile değil üyelerimizle kardeş derneklerimizle işadamlarımızla yaptık. Bu faaliyetlerimizde Mustafa Kara Hilmi Türkmen ve Meclis Başkanı Esat kalay ı hep yanımızda gördük. Tuncay Şenol kardeşimiz bu bayrağı daha da ileri götürecektir bizde onların yanında olacağız.
Denetleme kurulu raporunu ve mali tabloları da Recep Çetinkaya okudu. Divan Başkanı Ali Fuat Nazlı faaliyet raporlarını ve mali tabloları ayrı ayrı oylamaya sundu hepsi oy birliği ile kabul edildi.
Üsküdar Belediyesi Meclis başkan vekili Esat Kalay “Cide Soğuksu ve Çevre köyleri derneği adeta bir il derneği gibi etkinlikler yapmaktadır. Bende kurulduğu günden beri üyenizim. Kastamonu dernekleri günden güne gelişiyor memnuniyetle izliyor faaliyetlere katılıyorum. Emeği geçenlere teşekkürler yeni görev alacaklara başarılar diliyorum.” Dedi.
Yönetim ve denetim kurulu tek liste olarak önerildi oylandı ve oy birliği ile seçildiler. Liste şöyle ;
Yönetim Kurulu
1.Tuncay Şenol
2.Recep Çetinkaya
3.Haluk Aday
4.Atil Çetinkaya
5.İbrahim Açar
6.Recep Erdoğan
7.H.Hüseyin Demir
Denetleme Kurulu 1*Emin Ercan 2*Nail Şenol 3*Mehmet Bakan
Dilek ve temennilerde söz alanlar fikirlerini paylaştılar. Tuncay Şenol katılımcılara seslenerek her faaliyeti beraberce yapacaklarını söyledi ve yönetim kurulu arkadaşları ile beraber herkesi selamladı.
Bölgemizin en etkin derneği olan Cide Soğuksu ve Çevre köyleri derneği yeni yönetimine Çengelköy gazetesi olarak başarılar diliyoruz.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.




